Vihaan sanaa Tuunaus. Kaikissa muodoissa. Oli se sitten Nominatiivi, Genetiivi, Akkusatiivi, Partitiivi, Translatiivi, Adessiivi, Ablatiivi, Komitatiivi, Instruktiivi tai mitä näitä nyt on.. Ihan sama; en tykkää sanasta "Tuunata"! Sanon mielummin Uudistaa!

(Kuten en myöskään tykkää noista muovisista puukengistä jotka myös crockseina tunnetaan, mutta se nyt ei liity tähän kirjoitukseen. Tässä linkki niin kaikki tietää millaisia kenkiä tarkoitan: Ruma ja tyhmä Muovinen puukenkä)

Niin eli mikä sitten liittyy tähän uudistamiseen..

Löysin eräältä kirpputorilta jonkun ihmisen todennäköisesti itse tekemän taulun jossa oli juuri meidän eteiseen sopiva kuva. Kuvan takia sen siis ostin. Niin ja siinä oli kivat kehykset, mutta ne oli valkoiset. Tahdoin maalata ne ruskeiksi kuten meidän eteiseen sopii. Varsinkin kun se ei olisi erottunut meidän valkoisesta seinästä. Mun mielestä tästä tuli hieno. Esineitä on mukava maalata uuteen näköön. Ollaan kultani kanssa paljon uudistettu meidän kaikkia kodin esineitä, huonekalujakin. Keittiön valaisin on saanut uuden värin. Samoin olohuoneen valaisin, joka saatiin mun vanhemmilta. (Isä sanoi että ottaisi sen vaikka heti takaisin kun näki miten hieno me siitä saatiin. heh) Kaikkea pientä ollaan maalailtu siis, omanmieleiseksemme. Taulusta tuli tämmönen:

816388.jpg