Tätä oli odotettu. Ja valmisteltu ja jännitetty ja puuhasteltu. Ja jännitetty. Minä ainakin jännitin.

Sain ihanan kunnian auttaa Ystävääni Miiaa hänen häidensä askarteluissa ja koristeluissa. Miialla ei Kaasoa ollut, minä vain auttelin siinä sivussa kaikissa pikku puuhissa, niin paljon kuin pystyin.

4.8. Se päivä sitten koitti. Koko heinäkuun oli ollut kamalaa harmaata ilmaa ja sadetta. Yök. Mutta Lauantai aamuna saimme herätä ihanaan aurinkoon ja tyyneen järvenpintaan. Miian ja Villen Naimisiinmeno tapahtui heidän mökillään Pyhäjärven rannalla. (todellakin, yhdellä niistä suomen pyhäjärvistä ;] )

Ihanaa musiikkia, Ihana hääauto (no.."ihana"), Ihanat saippukuplat (eli riisit), Ihanaa ruokaa, Ihana sulhanen ja Ihanin Morsian. Ai että Miia oli niin kaunis tuona ihanana Lauantaina. Rakkaus kyllä ihan oikeasti kaunistaa ihmistä!

Leikittiin sellaisia kilpailuja liittyen Miiaan, Villeen, Molempiin ja heidän elämässään esiintyviin sanontoihin. Se oli oikeasti hyvä leikki!

Oli ihanaa nähdä kun oma rakas ystävä on onnellisimmillaan! Juhlat oli hienot ja ilmapiiri oli kovin onnellinen. Paikka mitä viihtyisin häiden juhlimiseen. Kiitos siis Miia ja Ville kun sain olla teidän tärkeimmän päivän silminnäkijänä.

ps. Miia, se korillinen kylpyankkoja todellakin oli minulta. ;)