Kirjottelen näköjään asioita tänne vähän pienellä viiveellä. Tämäkin juttu on jo niinkin vanha kuin nelisen viikkoa. Tapahtui siis kesälomani ensimmäisellä viikolla.

Olin pitkään haaveillut isosta tummanruskeasta senkistä.. eli siis lipastosta. Erään huonekaluliikkeen mainoksessa sellaisen sitten näin ja hinta oli ihan mukava, koko puisesta isosta senkistä. Halvemmallakin sen olisin ostanut jos olisin saanut mutta en vaan saanut. Tyydyin siis tuohon n.150€:n hintaan. Kun sain kaupat tehtyä minut ohjattiin ajamaan varaston ovelle (äänensävyyn "lässynlässyn - ja sitten pikkupupu eli elämänsä onnellisena loppuun saakka" -tiedättehän, kun nuori naisihminen menee huonekalukauppaan.. hohhoi..)

Varasto-poika kantoi laatikot (kun tämä senkki oli siis itsekoottava) autoon ja kun kaikki laatikot oli sisällä, se katsoi minua ehkä ihan hippasen huvittuneena ja kysyi "yllyttävään" sävyyn että "Meinaatko ihan itse koota?" just just... Mietin kyllä pari hetkeä että mitä pitäs sanoo, kun mieli teki sanoa että "Ei, kun soitan mun iskälle että se tulee toisesta kaupungista asti sen kokoomaan." mutta sitten päädyin asialliseen sävyyn ja sanoin "Juu, kyllä tänäpäivänä pitää ostata itse koota huonekalut jos meinaa että kämpässä ylipäätään on huonekaluja"

Siis anteeks mitä? Meinaatko itse koota?? Kai mä nyt ite sen kokoon jos sen ite ostankin.. Nää on taas niitä hetkiä kun ottaa päähän että on pieni ja suloinen... Ja sekin ottaa päähän että kun töissä joutuu puolustelemaan omaa ammatinvalintaa kaikille ja jokaikiselle.. niin että samanlaista ennakkoluuloa näkee veilä kaupoissakin, ihan tavallisena asiakkaana. Haloo! Jos joku ihmetyttää, niin ei siitä ihan suoraan päin naamaa kannata joka kerta sanoa.

Niinkun töissäkin, kun joku sanoo että "Ai sieltä tuleekin tyttö.. Me kun odotettiin Miestä" niin parisen kertaa oon sanonut että "Ei sitten tullut mieleen että olisin ehkä joskus ennenkin kuullut jonkun sanovan noin?" Aijjettä on ihanaa asua suvaitsevaisessa ja tasa-arvoisessa Suomessa! (Muualla vois olla vielä vaikeempaa.. *wirn*)

Noh, lopulta sain tuon senkin kasattua, pitää vielä laatikoiden päätylevyjä hiukan liimata paremmin kun koitin säästellä liimaa. hehe..

798770.jpg Ihan itse kokosin kokonaan! ;)