Elmerille sattui heinäkuussa jotakin perin kummallista. Taikka ei se nyt niin kummallista, ainahan koirille niin voi sattua. Taikka ei se nyt elmerille niin kummallista ollut, eikä jännittävääkään. Mutta allekirjoittanut jännitti kyllä ja sai sydämen tykytyksiä senkin edestä.

Tämä kyseinen allekirjoittanut nimittäin ihmetteli elmerin ihossa olevia pieniä haavoja. Niitä tutkittiin ja lääkärillekin lopulta mentiin. Lääkäri totesi märkäruveksi ja antoi antibioottia. Elmeri hienosti ja tyytyväisesti kauniit tabletit naposteli menemään kuin suurempaakin herkkua olisi. No okei... emäntänsä vähän höpläsi häntä "istu":ttamalla ja "tassu":ttamalla ja kaikilla maailman "hyppy":tyksillä.. Mutta lääkekuuri oli ja meni kuin myös ruvetkin. Jihuu!

Mutta jännittävintä oli se kun Elmerin nahalta löytyi kiva pieni pyörylä. Varmasti kaikkien koiranomistajien jännittävä painajainen. PUNKKI. Arvatkaa vaan minkälaiset sydänkäyrät olisi sillä hetkellä saatu kun allekirjoittanut koiran karvaa tutkiskeli. Mutta onneksi allekirjoittanut on sen verran viksu ja vilmaattinen että paineli heti Mustiin ja Mirriin (ei mainosteta ehei...) ja osti sellaisen punkki kynän. ja.. TADAA:

798764.jpg

HYYYYI eikö ookki hirvittävä ällötys!

onneksi kaikki sujui hyvin ja selvisimme tuosta möntistä.