On ollut kyllä oikein hieno Sunnuntai päivä. Oikeastaan just sellanen Sunnuntai kuin Sunnuntain kuulukin olla. :D

Aamulla nukuin aika pitkään, pidempään mitä oikeastaan ikinä tavallisena viikonloppuna - saatika sitten arkipäivänä. Eli nousin yhdeksältä. Katsoin hetken piirettyjä telkkarista ja lähdin Elmerin kanssa ulos. Kun päästiin sisälle jatkamaan piirettyjen katselua - alkoi ulkona sataa. Ja sadetta on nyt sitten kestänyt siitä asti. Just vasta varmaankin loppunut tuo sade. Ihanaa kun pitkästä aikaa on oikea sade-päivä.

Oon saanut paljon aikaiseksi tänään. Oon siivonnut meidän vaatehuoneen, joka oli aivan järkyttävän sekaisin ja täynnä kaikkea aivan kummallista tavaraa kummallisessa "järjestyksessä". Sitten kun siirsin niitä ihme-tavaroita kellarin irtainvarastoon - innostuin järjestämään senkin siinä samalla sitten. Hienoa! :D

Eilen illalla todella myöhään sain ommeltua vihdoinkin meidän eteisen naulakko syvennykseen sellaisen verhon joka tekee eteisestä vähän siistimmän näköisen. Se verho on vaan sellanen suora yksivärinen ruskea kangas. Mutta se on hyvä.

Nyt siivottiin poikakaverini kanssa vähän tätä meidän "työ"-huonetta.. eli tätä jossa on hänen koulu-pöytänsä ja mun puuhastelu-pöytäni ja kaikki tuhannet askartelu yms. tarvike laatikot pitkinlattioita.. :D Järjestettiin meidän pöydät vähän järkevämmin ja mä olen nyt selvitellyt tollasia ihme laatikoita jotka on vaan jäänyt lojumaan muuton jälkeen. Sellasia mitä aina joka ihmiselle pitää joka muutossa muutama jäädä. Hehe... Yksi sellanen laatikko tossa yhden hyllyn alahyllyllä vielä olisi. En ole sinne vielä uskaltanut vilkaista. Siellä on ainakin jotain vanhoja Autokoulu-kirjoja.. Hah, VANHOJA. Mullakin kortti ollut vasta reilu kaksi vuotta. Jee!

Mutta sellasia tunnelmia mun Sunnuntailta. :D

hmh... tunnelmista tuli mieleen.. Pelästyin hurjasti aamupäivällä kun en meidän terraariosta löytänyt Harri-gerbiiliämme ollenkaan. Sitten kun se osui silmiini; se oli aivan liikkumatta ja jotenkin lähmäisen näköinen.. Karvat sillä oli ihan lintassa ja sen jalat törrötti tavallaan ilmaa kohti... Ihan kauheesti pelästyin että nyt se on sitten kuollut. Mutta kun "kiljaisin" ja huusin poikakaverini paikalle.. Harri nosti päänsä ja alkoi venytellä. Huoh! Oon kyllä niin alkanut pelkäämään että Harri- HraHarmaa Gerbiili -vielä lopulta löytyy kuolleena terraariosta. On ne kaikki tosi vanhoja mutta HraHarmaa on ollut huonossa kunnossa jo melkein vuoden.. :( Vaikka kaikkemme ja parhaamme ollaan tehty Herran eteen... Noh.. Jatkamme hoitoa ja huolenpitoa täysillä että HraHarmaa saa nauttia elämästä mahdollisimman pitkään veljiensä kanssa. :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:

720385.jpg 

Arka-poika Simo ei uskaltanut osallistua. Kuvassa MustaJuuso ja Harri-HraHarmaa.