Meillä olisi tarkoitus olla sellaset Perhe-tuparit viikon päästä. Eli mun vanhemmat, veli+tyttöystävä. Poikakaverin puolelta tulee muitakin kun asuvat samalla paikkakunnalla eli hänen vanhemmat, isoäiti eli Mamma, äidin pikkusisko eli poikakaverin täti ja mahdollisesti poikakaverin serkkukin vielä tulee. Saatiin tänään sitten parveke kuntoon. Tai kuntoon ja kuntoon mutta haettiin Kirpparilta parveke kalusteet: kaksi klaffi-tyyppistä tuolia ja 8-kulmainen pikkupöytä. Otettiin Poikakaverin vanhempien varastosta kaksi räsymattoakin sinne varpaita lämmittämään. Voin toki kuvan lisätä jos sellaisen onnistun ottamaan. Niin ja sit siel on GRILLI, tietenkin!!

Ollaan laitettu myös makuuhuoneessa vallitsevaa jätesäkki/vaatelaatikko viidakkoa ojennukseen. Tänään kuskattiin ennen kirpparireissua kaksi jätesäkillistä (no ei ollu täynnä okeiokei... mut silti!) vaatteita UFF:n keräyslaatikkoon. PIA; MAAILMAN PELASTAJA!

Tossa sitten kun Keittiöstä saatiin kaksi jäljellä olevaa sekatavara laatikkoa tyhjennettyä, mä innostuin leipomaan sellasen kivan sitruunakakun. Joo oli tosi kaunis. onneks ihan hyvää.. ei siitä sen enempää. Haettiin kellarivarastosta keittiön ja eteisen hienot matot nyt sit pitkästä aikaa sisälle. Tuolla vanhassa paikassahan ne oli viimeksi lattiassa joskus Lokakuun lopussa kun tää meidän karvaturri tuli Marraskuun kolmantena valloittamaan lattioita. NNOH..... Eipä ollut Hra Elmeri nähnyt meillä kotona sisällä (parveketta ei siis lasketa) mattoa ennen.. poikakaveri rullasi maton auki keittiön lattialle, tuli mun luokse tähän työhuoneeseen sanomaan että se on aika likainen että sen vois vielä pestä. Meni takaisin keittiöön ja kirosi niin maan prkleesti.. Hih. IHANA ELMERINI vauhdissa taas. Oli poika sitten ajatellut saman tien vähän lirauttaa siihen. "Perskuttiakos tulee tohon lattialle makaamaan... mä kusen sen pääl!"

Että näin!

Hauskaa viikkoa teille!