Tällaisen toisenlaisenkin peltisen purkin decoupage-tekniikalla uudistin, vaikka purkki oli muutenkin uusi. ;)

Tämänkin löysin tiimarista. Tein tämän kyllä jo pari kuukautta sitten. Mutta koska pilasin kannen, on sen korjaaminen vähän jäänyt eikä tämä ole siksi vielä valmis. Tarkoitus oli laittaa tästä kuva vasta sitten kun tämä on kokonaan valmis mutta laitankin sen nyt jo.

427793.jpg

Tässä purkki on ihan originaalina. Tällainen hieman sinkityn värinen (vaikka tuskin on sinkitty) pinta tässä purkissa mun mielestä.

427795.jpg

Tässä olen saanut itse purkki-osan nyt sitten.. servetöityä.. (hmm...) Joo! laitoin tuohon eteen vielä mallin ihanaisesta servetistä jota käytin tässänäin. tuo vaihe onnistui ihan kivasti. Se olikin sitten ainoa joka onnistui.. :P

427797.jpg

Ja tässä kuva kannesta ennen nupin.. servetöintiä. (hehe, mikä sana..) En oikeen tiennyt miten tota servettiä olisin tohon pyöreään kanteen asetellut, joten revin siitä sellasia pieniä palasia joita laitoin sitten sattumanvaraisesti sikinsokin. Tuon teen kyllä uusiksi en tykkää tosta ollenkaan. Ja sitten kävi sen lakan kanssakin vielä silleen kun oli jotain purkin pohjaa siinä kun viimisiä kerroksia laitoin, että siitä tuli ihan harmaa.. Huoh. Mutta yrittänyttä ei laiteta. Tuosta nupista ei ole kuvaa kun se meni ihan pilalle sen purkin pohjan takia.. Eli kansi menee uusiksi. Siitä kuva sitten kun saan sille jotain tehtyä.

Mutta muuten onnistui kyllä ihan hirveen kivasti. ^__^ hehe...