Elmerin yläkulmahampaat piti siis tosiaan poistattaa kun uudet hampaat tulivat vaikka maitohampaat eivät vielä heiluneetkaan. Eli nämä poistettavat hampaat oli tosiaan maitohampaat, ihan yleistä tiibetinspanieleilla (ainakin). Otettiin tietysti kuvia Elmerin ensimmäisestä nukutus reissusta. Hehe, aika hassua se oli. Mutta kamalalta tuntui, siinä kun se alkoi vaappua ja pudota lähemmäs pöytää. Kun aloin miettiä jos se olisikin se "viimeinen piikki".. Kun se meidän perheen entinen tiibetinspanieli -Osku, lopetettiin piikittämällä. Aika hurjalta tuntui ajatella että viimeisen kerran näkisi oman koiransa liikkeellä... Noo mutta meidän pikku-e:llä on vielä monta yhteistä vuotta meidän kanssa. Tämä hampaiden poisto oli tossa 8.3. (kirjoittelen vähän myöhässä tätä)

Tässä kuva kavalkaadi:

494877.jpg

Yllä olevassa kuvassa Elmeri on juuri saanut piikin ja vinkaisi hiukan, eli Toimii! Pöydän ympärillä oli kaikkea kiintoisaa joita piti tutkia mutta pikkuhiljaa katse siirtyi vieresestä ikkunasta ulos ja siitä pikkuhiljaa alaspäin.

494878.jpg

Tässä jalat eivät enää jaksaneet kannatella 5,6kg:sta nallekarhua, vaan uni alkoi painaa ja tutkimuspöydän pehmeä matto alkoi tuntua mukavammalta hetki hetkeltä.

494880.jpg

Noniin. Aivan hunningolla jo. Tämä tilanne oli erikoinen, sillä aina kun Elmerin lähelle laittaa kasvonsa, poika alkaa nuoleskella kovalla innolla korvia ja muita. Tässä kuitenkin laitoin nenäni melkein kiinni pojan kirsua ja tunsin hänen hengityksen, mutta ilme hänellä silti pysyi kuvan osoittaman kaltaisena. Ihan kuin olisi hauska ilta takana ja muutama tuopillinen liikaa. ;)

494881.jpg

Tunnin päästä saimme mennä hakemaan palleroa, kuvaa tilanteesta ei tullut otettua -olin liian tohkeissani nähdessäni pikkuisen. Siellä se makoili punaisen huovan alla ja jonkin verran oli verta tassuille valunut ja alla olevalle makuu alustalle. Tässä kuvassa oltiin jo tultu kotiin. Poika tuntui kovin vilpoiselta jotein laitoin hänelle oman vauvapeittonsa. Ihan oli tokkurassa pikkuinen muutaman tunnin vielä. (Ja tuoksui ihan sellaiselle kuin vauvana... minä sitten koko ajan silittelin ja nuuskuttelin poikaa...)

494883.jpg

Tässä vielä kuva ihan tokkuraisesta karvapallosta... Mun pikkanen! <3

Lopuksi laitan piristykseksi kuvan päivästä jolloin Elmeri oli ensimmäisen kerran suihkussa. Päivämäärää en osaa sanoa mutta olisiko ollut jonkun kolmen kuukauden ikäinen. Että tossa vuoden vaihteessa suurinpiirtein: NÄIN MEILLÄ PESEYDYTÄÄN!

494884.jpg