Eivät ole siis uusia, juuri valmistuneita. On vain suht kova homma laittaa niitä tänne eikä ole juuri ollut sellaista innostusta. :) Mutta tässä loput mitä nyt on valmiina:

411493.jpg

Tässä kuvassa kaksi etummaista on tehty lähes samanlaisista helmistä yksityiskohtana yksi iso lasinen mollukka. Muovisia pieniä helmiäishelmiä ja kirkkaita lasisia monen mallisia helmiä. Ylimmäinen yksinäinen koru onkin sitten muuten samoista helmistä tehty muttei siinä ole sitä isoa mollukkaa. Ja käytin siinä myös sellasia kivimäisiä pieniä helmiä.

411495.jpg

Ylhäällä vasemmalla; kivimäisiä helmiä ja siemenhelmeä hiukan isompia sinisiä helmiä. Mikä niiden nimi sitten onkin. (En ole pro..) Seuraava ylhäällä; puisia kuvioituja pieniä helmiä, kivimäisiä tummanvihreitä helmiä ja noiden välissä sellasia luuta muistuttavia pikkuisia rinkulamaisia helmiä.

Alhaalla vasemmalla; Muovisia oransseja palloja, muovisia oranssisävyisiä nalleja ja putki- sekä siemenhelmiä. (Vähän omituinen tuli tästä mut ihan jees) Sitten alhaalta oikealta löytyy keltaisia kivimäisiä (jotka on kuitenkin lasia..) helmiä. Ja sellaisia ihania pallolasihelmiä joissa on sellainen kukkakuvio. Niitä löysin HelmiQ:sta.

411496.jpg

Laitan nämäkin kolme tähän nyt kun näistä on kuva, nää on kyllä silleen kehityksen alla kun näistä tuli liian isoja innostuksissani. Sellasta se joskus on.

Sininen on tehty muovisista nalleista ja lasisista pyörylöistä. Punaisessa on vain siemenhelmiä ja HelmiQ:sta löytämiäni neliskanttisia kukkakuvioisia lasihelmiä. Musta on tehty valmiin helmisekoituspakkauksen helmistä. Teema oli niissä vähän sellanen viidakko tai intiaanimainen.. siis ihan mun silmääni vain. Hih.

Tässä nämä mitä tällä hetkellä oon tehnyt ja kuvannut. Ja saa tosiaan kysellä, jos joku miellyttää erityisesti. Kun tarkotus näitä olis kaupaksi saada.