Meillä on poikakaverini kanssa huomenna suurensuuri päivä. Ollaan seurusteltu jo kolme vuotta. :D Ollaan kumpikin ihan onnesta soikeina ja ihan kiemuralla. Sovittiin eilen, kun mietittiin mitä kivaa tehdään sitten keskiviikkona kun on merkkipäivä, että lainataan ainakin kaksi elokuvaa makuunista (mä sanoin heti että jotain rakkauselokuvia sitte, tai toinen ainakin, toinen sit sellanen pelottava että saan käpertyy sun kainaloon turvaan) ja katsellaan niitä kannettavalta koneelta ja makoillaan vaan sängyssä peiton alla. Ja juodaan tietenkin mansikkamehua. Ja sit voi ehkä saada jätskiäkin.

Joskus tammikuun puolessa välissä "sovittiin" hommaavamme jotkin "ihanaa ja söpöä" -lahjat toisillemme. Ei siis puhuttu ostamisesta mitään. Meinasin että olis ihanaa leipoa herralle vaikka suklaa pipareita kun se tykkää sellaisista kaupan pipareista kovasti, mutta en oo mikään kovin hyvä leipomaan (sitäkin innokkaampi) ja missäs välissä hänelle ylläriksi leipoisin mitään koska ollaan niin paljon yhdessä. Päädyin sitten johonkin vähän tyylikkäämpään mutta siitä en kerro tässä tällä kertaa enempää ettei se vaan kantaudu vääriin korviin tai silmiin. Yllärin pitää olla ylläri. Mitäköhän mulle on luvassa? Odotan kyllä sitä jätskiannosta... Hih, herkkusuu kun olen. :D

Oikeastihan meidän merkkipäivä on vasta ensi vuonna kun on taas 29.2. kun se on karkauspäivä/vuosi. Sinä päivänä me alettiin seurustella. Isoveljeni kihlajais kahveja juotiin samana päivänä mutta he eivät kuitenkaan edes vuotta ehtineet kihloissa olla kun tiet erkanivat. (tosin takana oli jo 8vuotta seurustelua) Kun vihdoin illalla sain suuni auki ja sanoin ihanalle ystävälleni että tahtoisin olla hänen kanssaan enemmänkin kuin ystävä, hän jonkin aikaa annettuaan tyynylle tekohengitystä tai sitten se oli jokin omituinen rituaali (hehe...) Hän sanoi että Kyllä me voidaan seurustella. Mut hän pelkäsi sitä että seurustellaan kuitenkin jotain kolme viikkoa ja sitten ei enää koskaan nähdä.. Toisin kävi. <3 Oltiin onneksi niin läheisiksi ystäviksi jo tultu siihen mennessä että seurustelu suhde oli ihan normaali suunta. Onneksi, voi että mä oon onnellinen.

Jännityksellä odottelemaan huomista tästä vetäydyn. :) Hejssan!