Helmiä oon innostunut pujottelemaan jo kesällä 2006. Pakko sanoa että pujottelen helmiä, koska mun rannekorut ei ole läheskään niin taidokkaita kuin mitä oon nähnyt ihmisten tehneen. Ihan nättejä ovat mutta eipä näissä paljon näppäryyttä ole vaadittu. Suunnitelmissa on ollut että näitä rannekorujani saisin myytyä, ei vain ole sellaista paikkaa jossa voisin myydä. Kuusi kappaletta olen saanut kaupaksi, yhden osti äitini, kaksi osti äitini naapuri, ja kolme meni kaupaksi kun äitini toinen naapuri oli eräillä käsityö myyjäisissä. Itse en mihinkään myyjäisiin ole vielä suunnitellutkaan meneväni koska pitäisi olla muutakin kuin parikymmentä rannekorua. ;) Jospa vaikka lukuisia ideoitani saisin jossain määrin kätevästi toteutettua niin pääsisin myyjäisiin. Niin ja.. sellainen pienimuotoinen haaveuni olisi että mulla joskus joku oma käsityöpuoti olisi mutta tiedä siitä sitten, se on niin pieni haave.

Tässä kuitenkin kuvia mun rannekoruistani. Jos joku alkaa kiinnostaa niin ota yhteyttä ihan vapaasti. :)

411480.jpgKolme isoista helmistä tehtyä korua. oranssit helmet ovat puuhelmiä, pöllön silmillä varustetut helmet on jotain muovia ja tuo jossa on pinkkejä ja vaaleita helmiä, ne on cernitistä itse pyöriteltyjä.

411481.jpgOranssi-valkoinen koru on lasihelmistä tehty, kaikki tuossa korussa esiintyneet raahasin mukanani Oslosta ja Kööpenhaminasta viime elokuussa. joo ei liity tähän mutta siel oli kivaa. :-D Tuo punainen joka tossa killuu on jotain metallia ja siinä on lasikuvio.

Samoja oransseja helmiä käytin tossa toisessa joka alla on. Lisäksi laitoin hopeisia välihelmiä jotka on jotain muovia. Ja siinä on kuution mallisia oransseja lasihelmiä.

Päälimmäisenä on kahdella langalla pujotettu kelta oranssi koru. Keltaiset on särölasihelmiä ja oranssit on siemenhelmiä ja sellasia samanlaisia vähän isompia.

411482.jpgPunainen on mun suosikki. Siinä on lukko ja se on pujotettu kahteen vaijeriin erikseen. Toisessa on vaaleanpunaisia siemenhelmiä ja välissä joku vähän isompikin. Toisessa taas on vaaleanpunaisia perhosia, punaisia putkihelmiä ja niitä hopeanvärisiä palloja.

Sinisempi on tehty kans niistä ihanista perhosista ja siihen on laitettu myös suht isoja sinisiä lasihelmiä. Mukana on myös kirkkaita lasikuutioita.

411484.jpgYläreunassa on lasihelmiä käytetty, siinä nuo ruusut ja sydämet on kyllä muovia mutta ne on hienoja silti.

Alareunassa oikealla on muovisia kivan värisiä helmiäispintaisia palleroita. Eipä siitä enempää voi sanoa.

Alareunassa vaselmmalla on iso hieno lasihelmi pötkylä joka on hileillä koristeltu. Punaiset helmet siinä ovat sellasia tavallista siemenhelmeä isompia helmiä.

411485.jpgVähän huono kuva, etureunassa niitä hopeisia palloja ja niiden välissä punainen siemenhelmi. Mukana suloisen värisiä kukkia ja perhosia.

Ylös oikeallepäin mentäessä on lukollinen koru. Käytetty muutamanlaisia helmiä. Nuo kaksi ulkonevinta tumma helmeä on sellaisia hienoja vadelman näköisiä. :)

Viimeinen tässä kuvassa on tehty myös sekalaisista erilaisista helmistä. mm. Kristallimuovi helmiä ja luonnonkiviä, muistaakseni Tiikerinsilmää.

 

Lisää kuvia tulossa vielä.