Meillä on ollut Elmerin kanssa ihana loman alotus. Eilen saatiin olla koko päivä iltaa lukuunottamatta ihan kahdestaan. ulkona käytiin mut muuten oltiin ihan sisällä pakkasta pitämässä. Leikittiin, huilittiin, lenkkeiltiin ja nukuttiin.

Illalla saatiin mukavaa seuraa, jolla rapsutusta riittii Elmerille koko illaksi. Itse sain ilahtua ystävän tuomasta joulukorista, joka sisälsi Glögiä tottakai, jo kovaa vauhtia perinteiseksi tuomiseksi muodostuvia Jaffa-keksejä, ihanan Oranssin pöytäkynttilän ja Åsa Larssonin kirjan -kunnes vihasi asettuu. Hänen itse kovasti suosittelema dekkari. Pitänee tarttua siihen jo tuonne länsirannikolle joulunviettoon siirtyessä.
Siinä samalla, ystäväni rapsutellessa Elmeriä sai pieni joulutonttu puuhastella erään mahtavan hienon joululahjan valmiiksi ja voi että siitä tuli hieno. Kuvia myöhemmin, sillä lähipiirissäni elää salapoliisin nuuskunenillä varustettuja ihmisiä jotka myös vierailevat täällä, ja eihän joululahjat saa varsinkaan vahingossa paljastua ennen aikojaan.

Tänään jatkuu sama meininki. Viimeistelyn alla vain eräs toinen lahja. Elmeri ottaa sillä aikaa rennosti, eipä sitä nyt tälleen ennen joulua voi kauheesti ressata. Kun Aatonaattona, Aattona ja Joulupäivänä on kuitenkin niin pajon tapahtumaa, rapsutuksia, leluja, herkkuja, tuoksuja, ääniä ja kaikkea mistä pitää olla tietoinen joka hetki. Niimpä, tässä kun emäntä puuhastelee lahjan kimpussa, voi karvanassu ottaa ilon irti elämästä.










Ottakaahan tekin annos Elmerin asennetta, ja ottakaa rennosti jotta jaksatte Jouluna sitten olla tarkkana. :)

Love, Pia