Tässä on tullut hieman keräiltyä, sekä itse, että ystävien ja perheen toimesta, näitä tölkkiklipsusia, eli "soda can pull tabs":jä!

Kovasti oon miettinyt mitä niistä väkertäisin, ja esimerkkejähän löytyy netistä vaikka miten suuresti. Kannattaa esimerkiksi googlettaa juurikin "soda can pull tabs" tai "pull tabs" niin johan löytyy ideoita.
Suosikkini on kirkkaasti tämä: pull-tab Dragon


Itse en nyt sit ihan lähtenyt tuollasta kuitenkaan näpertämään, vaan päätin hyödyntää klipusiani koulussa Kokeileva Korutyö opintojaksolla. :D

Tässä vähän kuvia ensimmäisestä korusta, joka kurssilla valmistui. Vielä on kurssi varsinaisesti palauttamatta, mutta koitan rääppiä loputkin työt kasaan ja sitten kuvailen ja esittelen ne täälläkin.Tässä on siis klipsuset punottu ihan tavallisella askartelunauhalla toisiinsa. Ohjeen tähän punomiseen löysin jostain internjeetin syövereistä. Korun luonnetta pystyy helposti muuttamaan nauhaa vaihtamalla.Tässä koru avoimena pöydälle asetettuna. Lukitsemiseen käytin ananaspurkin klipsua, joka on perus juomatölkin klipsua isompi ja hauskemman mallinenkin ehkä. Nauhan päät jätin tarkoituksella pitkiksi, niistä tulee nätti rusettimainen ilme koruun.Ja näin koru asettuu ranteeseen. Lievästi kaarevan muodon ansiosta koru näyttää erilaiselta, jos sen laittaa ranteeseen toisin päin.Lukitsemisessa ananaspurkin klipsulle vastakappaleena on yksi tölkkiklipsu nauhalla punottuna eri suuntaan muihin klipsuihin nähden.Tässä hieman erilaisessa valossa, erilaisen pöydän päällä kuvattuna.
Omasta mielestäni oikein onnistunut koru.
Katsotaan minkälaisen arvosanan saan kurssista! ;)


Love, Pia