Tartuin ohueen villasekoitelankaan, halusin tehdä monille tutut junasukat. Tein junasukat. Niin sitä vaan pitää, jos tahtoo :D

Sukat eivät otsikon mukaan ole pelkästään lapselle eli naperolle, vaan myös mun omalle Naperolle! Napero on puhuva pehmo-olento. Puhekyvyn Napero tosin menetti jokin aika sitten saatuaan lievän puuha-infarktin, joka muistuttaa meidän ihmisten maailmasta ei-kovin-mukavaa aivo-infarktia. Juttu ei siis enää luista, mutta sitäkin lutuisempi Napero on. Nämä sukat piti toki kuvata Naperon jalassa, vaikka hänen omat jalkansa ovat sen verran lämpimät, että sukat lähtevät oikeaan käyttöön 2v kummitytölleni. Napero oli kuitenkin loistava malli - vai mitä!?


Sukat on puna-musta-harmaa-ruskea -sävyiset. En oikein tiedä miten sitä sen ytimekkäämmin kuvailisi. ^_^



Edellisessä kuvassa Napero vähän hullutteli, nyt pitää olla hieman siivommin ;)



Aika kauniisti osaa Napero laittaa sukat esille, hyvä apuri on näissä hommissa tämä tyyppi. Ja hyvin tosiaan istuu jalkaan tämä junasukka, kuten on kovasti kehuttu.



Nätti raidoitus syntyi kerältä näinkin pieneen sukkaan, vähän punaisemman olisin olettanut kerän perusteella sukista syntyvän, mutta oikein kiva on tämäkin lopputulos.



Ja voi ihanuus miten hyvin onnistuin saamaan molempiin sukkiin raidoituksen samanlaiseksi! <3 Tykkään ihan hirveesti näistä, eikä kummitytön äitikään niitä skypen välityksellä vielä ainakaan kehdannut haukkua! ;) Sain ne muuten pääteltyä juuri ennenkuin avattiin skype-keskustelu lauantai-iltana! Haha.. xD