Pitkä ja hidas projekti. Ei se auta jos puikot lakkaavat kiinnostamasta, vaikka olisi villasukka puoliksi valmis. Parin toinen osapuoli ehti valmistua, ja toista laitoin alulle - varsi pääsi hyvään vauhtiin. Viime talvena siis.

Niin vaan tyssäsi puikotus into silloin. Ei auttanut. Kevät koitti, ja lämmin villalanka oli viimeinen vaihtoehto johon tarttua. Niinpä tämä projekti odotti jatkoaan syksyyn, ja ensimmäisiin talviaamuihin.

Sain kuitenkin kääräistyä lokakuun loppupuolelle lämmikkeet pakettiin, ja ojennettua rakkaalleni syntymäpäivänään. Hän ilahtui. ^_^ tämä taas ilahdutti minua.
Jouduin kuitenkin hyllyttämään sukat vielä hetkeksi, kun kävi niin että kun puikotteluinto syksyllä hyökkäsi päälleni (eikä muuten tunnu irrottavan otettaan..) pääsi jälkimmäisen sukan jalkaterä venahtamaan pari senttiä turhan pitkäksi.

Niinpä korjausprojekti sai taas odottaa. Tammikuun pakkaset kuitenkin houkuttivat minut saamaan vihdoin miekkoselleni jalkojen lämmikettä, ja hieman lyhensin toisen sukan jalkaterää. Nyt oli hyvä!

Tämmöiset:




Farkunsinistä seitsemää veljestä, 3,5mm bambupuikot, joustinneuletta 2o, 2n. Paljon rakkautta ja periksiantamattomuutta.
Siten syntyy kivat ja lämpimät sukat miehelle.

En ollut aiemmin kokeillut tällaista mallia sukkaa, jossa joustinneule kulkee varresta jalkapöydän päälle asti. Ei kovin nopsakka, mutta ihan mukava tapa tehdä.
Parhaillaan puikoilla on kulkenut oranssi seiskaveikka. Syntyy palmikkoa polvisukan muotoon. Katsotaan milloin ne pääsevät julkisuuteen. ;D


Ihanaa Helmikuun alkua kaikille. Pitäkää omat ja rakkaittenne varpaat lämpöisinä. <3

love, pia