Heipähei teille palleroiset! ^_^

Olen jälleen kyläillyt äitini luona, ja saanut kamerani ladattua! Voin taas jonkin aikaa kuvailla elämää ympärilläni. Iloitkaamme siitä!
Lainasin toki koululta kameraa, jossa oli virtaa, jotta sain muutamia valmistuneita käsitöitä kuvattua. Niitä seuraavaksi teille postaankin. On ollut äärimmäisen ahdistavaa ja rajoituksellista, kun ei ole voinut kameraa kantaa mukana. Tai olisin tottakai voinut sitä kantaa - mutta eipä siitä kovasti lohtua olisi ollut. Olenkin nyt sitten joitakin kuvia kännykän kameralla räpsinyt, että edes jotain kuluneen kuukauden ajalta jää talteen. :D

Olen riemuissani, kamera on tärkeä osa käsillä tekemistäni, ja ympäristöstä nauttimistani. Kunpa löytäisin kameran laturini jostain - olisin entistä onnellisempi.

Toivottavasti kuitenkin löydät vielä blogiini, tuon lyhyehkön tauon jälkeen. Tauko on varmasti ollut kuitenkin minulle rankempaa kuin sinulle, toivottavasti. Onhan Piiperrykset ollut ennenkin tauolla, mutta ei näin radikaalista syystä  - tekniset haasteet ovat raivostuttavia! Selättäkäämme ne yhdessä.
Tervetuloa jälleen mukaan. ^_^
I've missed you!

love, Pia