Nyt kun joulu on saatu vietettyä, on ollut mukava könytä sohvannurkkaan heiluttamaan puikkoja. Myös Eltsu, joka on nyt leikkauksesta toipilaana, otti rennosti mun kanssa. ^_^


Ihana Elmerini:

Tötterö ei ole ollut ihan paras kaveri, mutta ihan hyvin sen kanssa on pärjäilty. Kuvassa näkyykin vasemman kyljen leikkaushaava, jota varten on kylki ajeltu lähes kokonaan kaljuksi - reppana!



Tässä sitten jo ekan kerran perjantaisen leikkauksen jälkeen eilen venyteltiin antaumuksella. Tänään sitten vähän on jo kierittykin ja leikitty. Nalle on saanut leikkauksen jäljiltä olla melko rauhassa, mutta tänään aamukävelyn jälkeen sekin sai kyytiä - oikein ärinän kera!



Tuli siinä sitten telkkaria katsellessa mutusteltua vähän erivärisiä karkkejakin. Suklaat on aika hyvin saanut olla rauhassa mun osalta, kun ei jostain syystä ole vähälaktoosisia konvehteja kovin montaa laitettu niihin rasioihin. ^_^ Mariannet sitten maistuivatkin ihan kivasti. Niin ja telkkaria on katseltu varastoon, kun ei nyt uudessa kodissa enää telkkaria ole. Onneksi on tullut ihan kohtalaisen kivoja joulunajan ohjelmia. :)


Niin ja kyllä ne puikotkin tietty heiluivat:

Ihan peruslankaa, 7veljestä, mutta ei ihan tavallisissa väreissä. Tämmöiset valkoisella säväytetyt värit innostivat mua tarttumaan ihan näinkin peruslankaan.

On kyllä kovasti muutakin tullut neuloskeltua, noin kun taaksepäin katselin mitä olen bloggaillut käsitöiden saralla.. niin eipä ole tainnut ihan viimekertaisimmat kudokset päätyä tänne asti. Mutta tässä jotain ja katsotaan kun tämä valmistuu - pipo olis tarkoitus siis saada päähän näistä. Lapaset onkin jo odottamassa samoista langoista, kuvaanpa nämä sit vaikka yhdessä näytille.

Vielä olis tarkoitus sarjakuvaa piirrellä, kun opettajalta eritoten sain lisäaikaa joulunkin yli. xD Joten sinne siis.

 

Love, Pia