Joulu tulla jollottaa!
Ihanaa aikaa.. aikaa joka kuitenkin kuluu liian nopeaan. Koulu ja Joulu. Koulu on taas joulun alla vienyt kaiken ajan ihmiseltä pieneltä. Kiire - inhottava sana. Ei kiirettä varsinaisesti ole ollut. Ei sillä tavalla, kuin pieni lapsi sen käsittää. On vain ollut aivan käsittämätön määrä kaikenlaista tehtävää - jotka kaikki pitäisi olla samaan aikaan tehtyjä.

Tällä hetkellä koulumaailmassani aikaa syövät nahkatyö-, sarjakuva-, kirjansidonta-, ammatillinen osaaja-, pedagoginen pääaine- kurssit. Siinä sitä puuhaa riittää. Kädentaidot ovat ihania, mutta vaativat pelkkien konkreettisten töiden valmiiksi saamisen lisäksi oppimispäiväkirjaa, dokumentointia, työohjeen tekemistä yms yms. Kyllä minä ne vielä päihitän!

Joulun viettoon rauhoitun kuitenkin kaivamalla lankaa ja puikot käsiini - ja ihan vain itselleni! Aivan kuten ystäväni Hilmukka kertoi itsekin tekevänsä <3 Ahkerat opiskelijat ovat ansainneet neulontahetken, ja tuotoksen aivan vain itselleen! :)

 

Kameran kanssa pyörähdin anopin joulukukkien ympärillä, ja (jos ei minusta enää ennen joulua kuulu) niiden kautta toivotankin teille kaikille oikein rentouttavaa ja mukavaa joulua - neulo jotain ihan vaan itsellesi!


Valkoinen joulutähti on erään ystäväni lempparijoulukukka. ^_^ Tästä terkut hänelle <3


Amaryllis antaa vielä odottaa itseään. ;)

 


Ja oma suosikkini, punainen joulutähti - jouluisessa purkissa tietenkin.

Ihanaa ja pehmoista joulua teille kaikille - pitäkää huoli rakkaistanne <3

Love; Pia