Oli kyllä kertakaikkisen ihanat festarit Porissa 5.-6. elokuuta. Kostea ja yön vilpoinen ilma saivat kuitenkin taikoja aikaan ja näillä mennäänkin nyt sitten pari päivää:

Siinä on sellanen perinteinen setti joilla tämänkaltaiset kiusanhenget karkotetaan.

Kurkkukipu saapui kaverikseni jo maanantai-iltana, mutten ajatellut sen johtavan sen pidemmälle. Yöllä kuitenkin tapahtui kummia ja aamu puhui karua kieltä, noh, sikäli kun kieli ylipäätään liikkui tai kurkusta mitään sain ulos pähkäistyä! :(

Tänään tein sitten sellaisen pienehkön ekskursio-matkan lähimpään apteekkiin, henkeni pelastin mukaan napattu vishy-pullo. Ilman sitä kirjoittaisin tätä tarinaa tod. näk. sairaalan teho-osastolla! HekoHeko!

Onnellinen saan olla siitä, että ystäväni Hilma suostui tänä iltana valtavien aneluiden (ähäkutti..) jälkeen viemään Elmeri-muruseni vähän pidemmälle lenkille, poika kun on joutunut kärsimään mun flunssasta, kasaan kutistuneiden ulkoilujen muodossa.

Hilman läsnäolo sai kuitenkin ihmeitä aikaan myös Elmerin emännässä - eli minussa! ;D Ideariihi kaikenlaiseen opiskeluun ja käsillä tekemiseen syttyi kuin itsestään. Ans kattoo mitä syksy meille, ja teille, vielä tuokaan!

Paranemisia mulle ja sullekin, jos tauti iski. :)

love, Pia

ps. Kyllä, kirjoituksen kellonaika todellakin pitää paikkansa...