Nyt tulee oikea dia-show, voisi todeta! Tänä vuonna päätin Wanajassa räpsiä kuvia meidän ihanasta porukasta, joka oli sekalainen ja välillä hieman hajanainenkin, mutta hauskaa oli ja porukka oli aivan mahtava! Kiitos kaikille ketkä mukana olitte!Perjantaina kamera räpsäisi Isän kädessä kuvan meistä <3 Minä ja Muruni.

 


Sitten päätin tallettaa Isän ja Muruni yhteistä rockkausta! Harvoin tulee tilannetta jolloin näillä kahdella ei olis hauskaa keskenään! ;]

 


Tässä todiste siitä miten hyvin mun vanhemmat ja Muruseni tulevat juttuun. Ihan on murusesta tullut vuosien varrella oikea perheenjäsen! <3

 


Ystäväni Hilman kanssa päästiin jammailemaan Samuli Putron tahdissa ja Äiti talletti ilon hetket!

 


Sitten me katottiin Hilman, mun ja Äitin jalkoja, vieretyste istuttiin nurmella! xD

 


Ja otin tietenkin Hilmasta ja Äitistäkin yhteiskuvan.

 


Sitte kävi hassusti ja Iskä vähän huilas ;D

 


Lauantainen festaripäivä aloitettiin kebab-perunoilla! Sekin oli kivaa! :D

 


Ja taas nähtiin Hilmukan kanssa <3 Aurinko saatiin esiin Klamydian keikan aikana, jolloin yleisö hurrasi ukonilman karkuun!

 


Myös Muruseni pääsi poseeraamaan Hilman kanssa. Kaks tärkeetä samassa kuvassa! ^_^

 


Ja niin on Isänkin ilme taas iloisempi, heh. Äiti onnellisena nojailee ukkokultansa olkapäähän - mukavan näköistä! :D

 


Pitäähän näistäkin mussukoista kuva laittaa! :) Siinä on sellanen rutistus jossa on meininkiä, eikö!?

 


Yön viimeisinä tunteina räpsäisin vielä kuvan Äitistä ja musta, kun Äiti osti meille kukka-leit! (ne tietenkin puretaan ja kukkaset pääsee askarteluihin osallisiksi...)

Meillä oli oikein kiva Wanaja festival! Viime vuonna viluinen ilma ja satelu hieman latistivat tunnelmaa, tänä vuonna ei kerinnyt kuin kolme pisaraa pudota taivaalta.
Tänään 4.8. lähdenkin kohti Poria, ja huomenna alkavaa Porispere-festaria. Jäänee kesän viimeiseksi, katsotaan minkälaista sakkia sieltä löytyy.

 

Love, Pia