Vielä ehdin huhtikuulle saada toisen postauksen. Sellanen kutina kuitenkin on, että toukokuussa tulee pari postausta enemmän, jahka vaan kouluhommilta saan aikaiseksi. Kesäopintoja olen taas itselleni haalinut, ja ensimmäisenä onkin yks kirjatentti joka tarttis tenttiä jo kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Tiedän siis mitä kirjaa luen toukokuussa. :)

Lopputalvesta tartuin vielä kerran puikkoihin, langaksi valitsin Novitan Puro -lankaa ja työksi säärystimet. Vanhat säärystimeni kun alkoivat menettää muotoaan ja muutenkin tuo Puro-lanka oli mulla laatikossa huudellut, että tahtoo päästä puikoille.

Kuvat säärystimistä vaiheessa, jossa ne olivat vielä keskeneräiset. Kuvaa säärystimistä jalassani en ole vielä saanut kun yksin on vaikea ottaa kuvaa omista jaloistaan. Liitän kuvia valmiista säärystimistä kun saan ne jalassani kuvattua. :)

Näistä kuvista saa kuitenkin jo hyvän käsityksen siitä, miten kaunista pintaa tuosta Puro -langasta syntyy. Neulepintana 4o, 2n -joustin.

  


Nilkkaan tein kapeamman resorin, jottei säärystin valu kengän alle. Säärystimet neuloin alhaalta ylöspäin, joten nilkkaresorin jälkeen tein muutamia lisäyksiä. Niin, ja ihan omasta päästä säärystimet väänsin. Sellasta mulle sopivaa, simppeliäkin simppelimpää neulomista. :D Toimii hyvin luentopuuhana, kun ei voi kovin haastellisia neuleohjeita seurata. Sukka nyt juuri jo menee, mutten vielä ole luennoille ottanut tämän haastavampia tekeleitä. :D


Kiitos vierailusta. Jätä terkkuja niin jaksan taas kirjoitella. :)
love, Pia