Paljon on tehty kaikkea, mitään ei ole blogiin tullut. Koulutöiden parissa on hurahtanut aika aivan liian lujaa. Tuntuu että onko olemassa enää muuta elämää kuin koulu.. Ei!

Metallitöitä, Huovutusta, Puutöitä, Maalaamista ja kipsinveistoa. Sitä se on tällä hetkellä, noin niinkun luovuuden puolella. Korttiaskartelija?? Minä vai? Millon? Missäköhän välissä.. muistanko mä ees enää mikä on leimasin tai mitä on skräppääminen!!! APUA!

Onneksi jotain omaa ihanaakin on voinut tehdä. Nimittäin siitä huolimatta että päivät kuluu koulun penkeillä notkuessa, on aina sentti tai toinenkin tullut luotua uutta. Puikot ja lanka. Niistä on tullut taas hyvät ystävät mulle. Metallitöiden tunneilla, tai huovuttaessa, ei puikot paljon ehdi heilua - luonnollisesti. Mutta kun päästään Visuaalisen kulttuurihistorian luennolle, on mukava pitää mieli virkeänä sotkemalla lankaa loogiseen järjestykseen puikkojen avulla!

Seuraavia kuvia joita mahdollisesti muistan täällä teille esitellä, käsittelevät varmasti melko vahvasti Ohjaustoiminnan koulutusohjelmassa oppimiani tekniikoita. Olen nimittäin tehnyt palloja. Sekä villasta että kuparilevystä. Pakko myöntää että jälkimmäinen oli hippasen hankalampaa! Mutta kyllä siitä villasta muutakin kuin palloja syntyi. Niistä sitten kun saan työni takaisin arvioinnista.

Tällasta tää elämä mulla nyt sitten tällä hetkellä on. Kotona on tullut käytyä koiraa moikkaamassa ja vähän ulkoiluttamassakin, mutta muuten koti on vaan tavaroiden säilyttämistä varten ja paikka jossa voin kuolata tyynylle joko sohvalla tai sängyssä. Siinä se, opiskelijan hurjaa yöelämää!

Palannen blogin äärelle kun on jotain todistusaineistoa. <3

love, Pia

 

Vielä pari muistoa syksyisiltä luennoilta, syventävien käsityömenetelmien orientaatio oli muistaakseni kyseinen kurssi.