Hyvin usein, joskus jopa liiankin usein, tulee mietittyä liian tarkkaan mitä tekee ja kenelle tekee tai mihin tarkoitukseen.

Toisinaan on erittäin tarpeellista vaan ottaa muutama helmi ja katsoa mitä niistä tulee. Tällä kertaa syntyi pari kännykkäkorua, tai voihan tollasen ripustaa vaikka laukkuun tai vetoketjun päähän.


Osasyynä mun liialliseen suunnitteluun on se että taidot on alkanut kehittyä ja haluis tavallaan itelleen enemmän haastetta. Näitten kännykkäkorujen tekeminen oli kuitenkin sellasta kivaa puuhaa ja sai äkkiä jotain kivaa pientä valmiiks. Puuhelmet kun on kuitenkin jo ihan valloittavan kivoja ihan ilman mitään ihmeellisyyksiä. :D

 


Lisäksi tällasten simppeleitten askartelujen puuhaaminen antaa mahdollisuuden treenata kuvaustaitoja. Huomatkaa kuinka hienon studion meikäläinen on rakentanut, ja miten tarkennus on tuohon purppuran väriseen koruun. :)

Tämmösissä tunnelmissa joulukuun viidettä viettelen. Tänään voisin taas muutaman joulukortin väkertää - kun on vielä muutama päivä aikaa ennenkuin niiden tulee olla itelloonin matkassa! :)
Ihanaista Sunnuntaita kaikille. <3

Love, Pia