Taru järjesti Uotilan sinisellä koululla jälleen meille Satakuntalaisille korttibloggaajille tapaamisen. Paikalla oli myös ihanasti muualtakin tulleita ja myös blogittomia - kortteilijoita olimme kaikki!

Minä vietin päiväni väritellen, herkutellen, jutellen ja heiluen kameran kanssa. Haluankin jakaa nyt vähän ihania tunnelmia tapaamisesta.

 


Annen järjestelmälliset Distress Inkit. :D


Taava esitteli meille ihanan kreppikukkasen tekemistä, ja saimme jokainen itsekin kokeilla.

 


Näin harvinaisesta näystä korttiaskartelijan pöydällä oli pakko ottaa kuva! Erikeeper purkki, eikä mikään pieni!!!
Taava koitti puhdistaa mainettaan sillä että purkki oli tosi vanha - no, uskotaan, kun printtikin on ihan halkeillut! Kreppikukkasten teossahan liima on kätsä.

 


Sarilla oli tällasta ihanaa rusettinauhaa mukana. Vaaleanpunaisesta kuvan nappasin mutta oli myös vaaleansinistä poikavauvoja varten. :D Melko ihunaista vai mitä!Eväspöydän ihanista tomaateista piti myös napsaista kuva!Kuten myös hedelmäsalaatista - jota oli kuuleman mukaan 12litraa! Ei sitä paljon tainnut jäädä lopulta. Oi että se oli herkullista! Ja kuten opaste kertoo, kermavaahto jääkaapissa! Oi jessus miten hyvältä maistui kunnon kermavaahto hedelmäsalaatin päällä... namskis!Tintin Distressit hienossa järjestyksessä hänen itse tekemässään boksissa - se sellainen jossa on liukuovi (kuka tunnisti ultra bran? hihi..) Tintti on näitä ilmeisesti muillekin tehnyt tilauksesta, kannattaa ottaa yhteyttä jos omaansa halajaa! ;)Paikan päällä oli useampikin pöydällinen ns. kirppistavaraa. Myivät ihmiset itselleen tarpeettomia ja ylimääräisiä tarvikkeitaan niitä enemmän tarvitseville. Tässä Liisan pöytä, ("minulla ei ole blogia, eikä tule" -Liisa Peipohjasta)Kenenköhän ihanasta värittely-väline-laukusta mahdoin ottaa kuvan?! Ihana on!Saronin paikalta löytyi äärimmäisen kiehtovaa materiaalia jotka piti ympätä samaan kuvaan! Loistava yhdistelmä! Tässä oli vielä yksi JuhlaMokka -kuppi, joka ei valitettavasti mahtunut kuvaan. Paljonko muuta leimaaja työpöydällään tarvitsee leimojen ja musteiden lisäksi?Tarun pari leimakuvaa ja kukkameri piti myös tallettaa "filmille" Ah tuota kukkamerta!Tarun paikalta kamera tallensi myös kuva-arvoituksen joka kuuluu seuraavasti: Kuinka Martha Stewart, Helosan-rasva ja Turtle Wax liittyvät toisiinsa! Noh, ihan hyvin! ;DArja antoi ihanien pikkuisten pahvirunkoisten kirjarasioiden pintaan hieman vintage-tyylistä väriä. Kurkkaa Arjan blogia niin näät millaisia ihanuuksia näistä on syntynyt! (linkistä pääset suoraan yhteen postaukseen)Kukkaisuuksia eräästä pöydästä! Kivoja tällaset kukkaset, itse en omista vielä yksiäkään! Yhden kortin tosin olen tehnyt käyttäen vastaavanlaisia kukkia.En kiukullakaan muista kenen pöydästä syntyi näin ihastuttava nallukka kuva. Kuka tunnistaa!?Nämä taidon näytteet on
Saronin väripaletin vierestä kuvattu. Saronin blogissa onkin jo esiteltynä tuosta ruskea-vihreästä kuvasta tehty kortti. Hieno!


Tallaisia tunnelmia viime Lauantailla oli meille tarjota. Varsin mukava päivä oli tuo, ja antoi mullekin taas pienen ihanan kipinän tähän kortteiluun. :D Eihän tätä malta olla hääräämättä kun sillontällön pääsee tapaamaan kaikkia kivoja tyyppejä! Kiitti kaikille, nähdään taas!

(tulipa pitkä postaus... kiitos kun jaksoit lukea)

 

Love, Pia