Ostin jokin aika sitten vanhoja kirjoja, siis TOSI vanhoja kirjoja kierrätysmyymälästä, kun vanhojen kirjojen sivut on kauniisti kellastuneet ja niitä voi käyttää askartelussa.

Äsken tuossa puuhastellessani, otin sattumanvaraisesti vain yhden noista kirjoista ja siinä olikin juuri ihanan rapsakat ja kellastuneet sivut, lähdin niitä viivaimen kanssa repimään kirjasta ja muutaman sain jo askarteluuni kiinnitettyä (kyseisestä askartelusta en kerro vielä sen enempää kun kyseessä on vähän niinku lahja..)

Jälleen sattumanvaraisesti avasin kirjan vaan jostain kohtaa, laitoin viivaimen marginaalin viereen, niin että käyttämässäni paperissa on vain kirjaimia. Mietin, montako sivua saisin kerralla repäistyä siististi ja selasin sormiini kolme sivua. Repäisin.....


Järkytyin.....


Huudan olohuoneessa touhuavalla ukkelilleni: JUHAAAAA!!!!!

Toinen juoksee paniikissa makuuhuoneeseen jossa työpöytäni on... MITÄ TAPAHTUI!!!!

Tuijotan kirjan sivuille ja sanon "NO KATO" Ihan paikallani vaan tuijotan näkemääni, ja tunnen miten sydän hakkaa ihan hillittömästi ja sormenpäät alkaa mennä tunnottomaksi..

Minä löysin neliapilan! :D NELIAPILAN!

 

Kuvia tapahtuneesta:


Kirja josta päätin muutaman sivun ottaa käyttöön; ei mikään erityisen esteettinen tai ulkoisesti houkuttelevan näköinen..

 

Repäisy, *RIIIPS*, "hmm, söpöä, jonkun kuivattama kasvi.."

 

"oho.." Tarkennus.. Onko se? On se.. Ei helkutti SE ON!!! "JUHAAAAA!!!!!"

 

Tein aarteelleni turvapaikan samaisen kirjan sivuista, ettei ympäröivän happoisuuden tasapainon vaihtuminen tms. vahingoita apilaa. Hehe. ;D ja kirjoitin päälle mitä kuori sisältää...

 

Joskus aikaisemmin joltain muulta kirpputorilta ostamani kirja, jonka nimi mielestäni sopii melkoisen hyvin aiheeseen, sai säilytettäväkseen tuon arvokkaan kuoren.

 

Kertaus:

Sattumanvaraisesti valitsin kierrätysmyymälän hyllystä muutaman kirjan (16kpl). Aivan ilman minkäänlaista suunnittelua, käytän osan kirjoista muuhun tarkoitukseen. Kun jatkan askartelua, ja tarvitsen kirjan sivuja, tartun Ihan-Vaan-Sattumalta yhteen kirjaan. Ihan-vaan-jostain-kohtaa avaan kirjan ja päätän ihan-vaan-kokeilu-mielessä repäistä kolme sivua. Ja kun kolme sivua repeää kirjasta nään sen mitä niiden alla oli!!! USKOMATONTA...... :)

En muista millon mikään asia olis mua näin äkkiä saanut tekemään postauksen blogiin!!!

Nyt on vähän kummallinen olo...

 

Love, Pia