Tämä likka kiikutettiin eilen n. klo 14 Rauman Aluesairaalan päivystykseen.
Siellä tiputukseen ja kipulääkettä suoraan suoneen. Verikokeita otettiin "muutama" joiden lopputuloksena munuaisiin noussun virtsatulehdus. Hyvä Minä.

Jouduin sinne jäämään yötäni viettämään. Antibioottia laitettiin illan aikana valumaan suoneen. Sain välipalaa ja iltapalaa ja sitten kun olo alkoi jo parantua, sain telkkarin katsottavakseni. Jihuu!

Yön aikana olo kuitenkin heikkeni taas, kuume nousi ja palelin kovasti. Onneksi "lievästi" alkoholisoitunut, hengitysvaikeuksista kärsivä tupakoitsija mies päästettiin kotiin ennen kun aloin nukkua. Sain koko 5h: huoneen omakseni, oli helpompi nukkua.
Yön aikana jossain vaiheessa sain huonekaverin, mies joka kärsi vatsakivuista. Noh, siinä me sitten "kilpaa" huokailtiin kipujemme kanssa. Hänellä maha ja mulla selkä. Kumpikaan ei saanut unta.

Sain luvan lähteä kotiin n. klo9:30 ja "anoppi" tuli Rikunsa kanssa hakemaan mua. Apteekin kautta kotia ja anopille kahvia kiitokseksi ja koirat saivat leikkiä uudella pallolla jota oon vähän niinku säästellyt. :D

Nyt saan huilia sohvalla, facebookata, blogittaa ja koittaa sietää tätä saamarin kipua.
Äiti, Isä, Sari, Nina, Kaisa ja muut - Älkää olko huolissanne, mut kiitos silti huolenpidostanne. :D

-pia