Huhhuijaa.
Nyt on sitten ennakkotehtävä tehty. Ei se enää lopuksi mitään hirmuisen kivaa ollut. Ihan mälsää askarrella "pakosta" eikä niinkään fiilispohjalta. Oikein hieno siitä tuli kyllä, toivotaan että vakuuttaa myös koulupaikan ukkelit ja akkelit.

Laitoin ennakkotehtäväni postipojan hoteisiin tänään klo16:30 ja sen olis tarkoitus ehtiä perille perjantaiksi klo16:15 mennessä. Eiköhän se noilta meidän reippailta Itellooneilta onnistune. Mä luotan heihin.

Kuvia en ottanut siinä hötäkässä koko häristyksestä, mutta uskon siihen että ketään ei siellä koululla kiinnosta säilyttää n.300 ihmisen ennakkotehtäviä, vaan ne annetaan omistajilleen jossain vaiheessa. Esittelen tuon kauneuden/kauheuden sitten kun joko pääsen/en pääse kouluun. :D Haha!

Tänään oli Ihanan Miia-ystäväiseni synttäripäivä. Onnittelin vanhaa akkaa pinkin ruusukimpun ja pienen lahjan kera. Sekä tuliaisen toin Raumalta - kun Pupsu-kani oli raadellut juomapullonsa käyttökelvottomaksi. Nyt Neiti sai oikein 1,1litraisen kannun itselleen! Kova juopottelu alkoi heti kun pullo häkin seinään asennettiin.
Miia tarjosi perheelleen (Äiti, Isä, ja Veljet naisineen tulivat käymään) ja mulle(!!!) synttäripepsit ja kaikkia kivoja herkkuja.

Miian veljen tyttö Nea tuli myös käymään ja tapasi Pojun ensi kertaa. Poju taisi hotkaista juuri ennen heidän lähtöä yhden Nea-neidin tumpuista... yhden sain pelastettua Pojun kidasta, toisen kohtalo jäi epäselväksi.

Mukava päivä oli, mukavinta oli päästä onnittelemaan omaa ystävää juuri oikeana päivänä. Nyt Miia on mua jo 5v. vanhempi, mut mä otan sen kii sit taas Joulukuussa. ;)

Huomenna saan töissä tehdä jotain IIIHAN muuta kun ennakkotehtävää. Jotain aivoja ja luovuuttaa vähemmän vaativaa tod.näk. voisin kuvitella. Mut silti jotain aivan ihanaa ja kivaa.

Kukahan mahtais ne kaikki kuvatut kohteet siirtää tähän koneelle ja muokata sopiviksi ja siirtää vuodatukseen? Vapaaehtoisia? Anyone? ...damn, I guess I have to do it by myself then..

love, Pia