Terhi päätti antaa mulle vähän puuhasteltavaa, jotenka;

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up

1. Mulla on työhuoneessa kaikenlaisia hyllyjä askartelutarvikkeideni säilytystä varten. Hyllyissä on laatikoita ja muita vastaavia esineitä tavaroiden järjestyksessä pysymisen kannalta. Silti; tungen kaikkia epämääräisiä tavaroita noiden laatikoiden väliin. Esim. kaupasta saatuja muovipusseja on ompelutarvike laatikossa, tärkeitä A4-papereita on lehtitelineiden välissä yms. Se siitä järjestyksestä

2. Vaatteita varten mulla on vaatekaappi, vaatehuone, ja senkki jossa on isoja laatikoita. Sitten meillä on likapyykkikori... Ainoa vaan että tuonne likapyykkikoriin on hankala laittaa yhtään mitään. Koska vaatteet, joita on vaan vähän käytetty, on siinä kannen päällä uskomattoman horjuvaisen näköisenä kasana. Se siitä siisteydestä.

3. Tiskaaminen on aina ollut mun inhokkipuuhia. Siksi, kun nykyisessä asunnossamme on tilaa ja mahdollisuus astianpesukoneelle ostimme sellaisen ensimmäisenä kesänä tässä asuessamme. Niin ja tiskivuoret on kadonneet, enää ei kerry tiskiä altaisiin ja pöydälle.... Öööö, uskokoon ken tahtoo.

4. Koiran vältteleminen. Tottakai kun koira on jo yli 2v. sekä minä että hän ollaan opittu toistemme tavat. Niimpä yritän välttää tekemästä niitä tavanomaisimpia "ulos lähtö ääniä" jos en ole lähdössä ulos. Koska en tahdo koiran turhaan innostuvan jostain eleistäni jos luvassa ei olekaan ulkoilureissu. Niinpä saatan joskus istua sohvalla nälissäni, koska en tahdo nousta hakemaan ruokaa, jos koira makaa omalla "sohvallaan"

5. Saunapäivä on perjantai, saunoessa pitää olla juotavaa. Jos mulla on muovipullo siideri, jossa on kierrekorkki - korkki on heitettävä mäkeen ensitöiksi avaamisen jälkeen. Sama juttu muutenkin aina jos on kädessä kierrekorkki siideri. Korkki mäkeen! Miksikö? No muuten siinä käy niin että joka hörpyn jälkeen korkki kiertyy kiinni ja sitä suurempi vaara on että juoma unohtuu ja väljähtyy ja lopulta joutuu viemäriin. Siispä, ottakaa oppia, korkki mäkeen!

6. Aamuherääminen on aina ollut yksi vaikeimmista asioista. Nykyään, jos en nouse ennen kahdeksaa, en nouse ennen yhtätoista. Se johtuu siitä että 7:55 tulee kakkoselta Muumit ja ne pitää katsoa - se on loistava tapa nousta aikaisin ja herätä pikkuhiljaa sohvalla. Sen jälkeen onkin kiva mennä Elmerin kanssa ulos, tulla sisälle tarkistamaan blogi ja siinä sitten tuleekin jo nälkä.

Tällaset kuusi mä nyt listasin. En tosta kohdan 4 säännöstä tiedä, että pitää heittää eteenpäin kuudelle ihmiselle.... moni on varmaan jo saanut tän. Mutta jos vaikka:

Sammacco, Mummeli, Miia ja Reeta.
Muille en nyt sitten yritä tätä laittaa sillä Jehkotar, Maissi, Tintti olivat jo omansa tehneet ja muutamalle muulle en viitsi laittaa kun jo omituisuuksia heille laitoin. Mutta, näillä mennään.

-Pia