Edit: 14.01.2009 klo 22:47

Huomasin juuri että tavoitelukuni 10.000 kävijää on poksahtanut rikki. Todennäköisesti tämän päivän aikana, joten kaikki 5.1.-14.1.-09 välisenä aikana kommentoineet henkilöt ovat mukana tuon talvenraikkaan ei-niin-ylläri palkinnon arvonnassa!

Arvonnan suoritan huomenna, ja voittajan selvittyä otan häneen yhteyttä ja toimitan suomen Itella Oy:n suosiollisella avustuksella ei-niin-ylläri palkinnon uuteen kotiinsa.

Kiitos teille ihanat ihmiset, kiitos kun käytte, luette ja kommentoitte. Ilman teitä tää olis aika palkitsematonta.

---------------------------------

Edit 15.1. klo 15:45

Arvonta on suoritettu, ja arvonta kone nosti Sailan nimen ensimmäiseksi!

Onneksi olkoon Saila. Yritän etsiä ensin sinut, ja sitten postitusosoitteesi käsiini.
Kiitos kaikille muillekin.

-----------------------------------------

Olen tuossa pitänyt silmällä vähän tota kävijämäärää, ja se alkaakin näyttää jo aika mahtavalta.
Liki kymppitonni, tuntuu hurjalta. Siinä ei tietenkään ole kaikki kävijät, kautta aikain -koska aluksi mulla oli peruslaskuri, joka siis periaatteessa valehteli (uusi vierailija lukeutui laskuriin joka kerta kun jonkun sivun avasi) Nyt kun valehtelematon laskuri on ollut käytössä elokuusta 2007 asti, on melkein 10 000 kävijää jo vieraillut täällä.

Siitä syystä, tai sen kunniaksi, järjestän arvonnan. Kun laskuriin rämähtää luku 10 000, arvon kaikkien kommentoineiden kesken jotain pientä kivaa. Laitan vaikka lisäinfoa tuosta pienestä kivasta tänään kunhan saan niitä kuvia siirrettyä.
Arvontaan otan siis mukaan ne nimet, jotka kommentoivat postauksiani tämän päivän ja tuon 10 000 välissä! Runsas neljäsataa kävijää siis aikaa osallistua arvontaan.

-Pia

Edit 6.1. klo 21:20

Ei sitten tullut eilen muokkaamisesta mitään kun päivitykset oli käynnissä.  Ja vasta nyt mun kärsivällisyys ja kuvien lisääminen toimivat yhteistyössä.
Joka tapauksessa, kiitos teille jotka jo olette yllätyspalkinnon kiilto silmissänne vierailleet - okei, heh heh, Kiitos! Ihanaa kun ihmisiä käy täällä!
Muille sellaisille vierailijoille tiedoksi, joilla ei ole blogia, laita vaikka sähköpostiosoite, niin voin sitten ottaa  yhteyttä jos arpaonni napsahtaa - kaikki vieraani ovat samalla viivalla, blogilliset ja blogittomat.
Jossu; Kiitos, ihanaa kun käyt täällä. Sun osoite mulla on niin ei tarvi sen puoleen huolia, jos arpaonni suosii. ;)

Tällasta tavoiteltavaa näpersin teille eilen:

Se on siis tikkuaski, jonka olen koristellut eilisen 18 pakkasasteen innoittamana. Aski on siis sitä isoa kokoa, jossa on Erikoispitkiä tikkuja.
Laitan mukaan myös askartelemani kaulakorun, sen olen esitellyt jo aiemmin mutta muistutuksena;

Itse olen Huisin tyytyväinen tohon askiin. Oikein kiva tuli siitä.
Tämä siis odottaa voittajaansa täällä kunnes 10.000 kävijää rapsahtaa laskuriini. (Muistutan vielä että se on valehtelematon, eli kasvaa vain uudesta IP osoitteesta)

Tottahan toki laitan mukaan vielä jotain ekstraakin....
Ja muistutan myös sellaisestakin asiasta kuin 2v. päivästä.
Siitä tosiaan on jo vuosi kun järjestin 1v. päivän kunniaksi arvonnan. Ja pitäähän perinnettä pitää yllä, helmikuussahan siis tulee kaksi vuotta kun tätä blogia on enemmän ja vähemmän aktiivisesti päivitetty.

Joten silmät ja korvat tarkkoina, ei nämä yllätykset tähän jää.

Ps. Musta tää uudistunut Vuodatus vaikuttaa hyvältä, IhQ:lta suorastaan. okei, heh heh. Mutta paljon hyviä juttuja näyttää tulleen lisää. Huraa! Moro.

-Pia