ArjaL on taas tämänkin atc-kirjoituksen taustalla.

Hänen blogiinsa ilmestyi viime viikolla ihana koirakortti. Minä heti kiljumaan tahtomista ja kyselemään olisko vapaa ja voisinko sen vaihtaa hänen kanssaan.

Arja minulle sitten pienoisen haasteen heitti siinä vähän niinkuin huomaamattaan. Hän lupasi vaihtaa kortin sillä ehdolla että teen hänelle kortin Elmerin kuvalla varustettuna.

Innostuin ideasta ihan täysillä ja kolkuttelin vain päätäni että "Miksi ihmeessä en ole tajunnut noin hyvää aihetta aiemmin?" No, ei kaikkea voi itse keksiä eli kekata. Onneksi on noin ihania ihmisiä kuin Arja, joilla sytyttää! Kiitos siis.

Tässä nyt näitä räpellyksiä:


My dog   Vaihdettu Arjan kanssa
korttini nro 28.

 

 


My Sweet Puppy
Varaan omaksi ilokseni
korttini nro 29.

 

 


Good Boy, Elmeri
korttini nro 30.

 

En näistä osaa sen enempää selittää.. Eikä kai tarvitsekaan, Elmeri ilmeineen tekee sen puolestani.
Varaan nyt alustavasti Arjalle sekä kortin 27. My dog, että kortin 30. Good Boy, Elmeri. Koska enhän ikinä voi tietää kummasta hän tykkää enemmän.

Kortin nro 29. My sweet Puppy, varaan itselleni. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen etten malta vaihtaa sitä pois. Kuva elmeristä 3kk:n ikäisenä ja itse "tuunaamana" on mitä ihanin muisto omasta koiranpennusta, silloin kun se vielä oli pentu. *snif*

Odotan jo innolla milloin pääsen kahvittelemaan Arjan kanssa. Todennäköisesti perjantaina, tai viim. viikonloppuna. Ja taas saan ihania vaihdokkeja omille korteilleni.

Love, Pia