Nyt pääsen lisäämään kuvia lupaamistani elmeri-kansion skräppisivuista.
Nämä ovat nyt sitten niitä uudempia, kun osaan jo jotain.
Noihin edellisiin lisäisin sen verran että sillon kun niitä tein, harrastin oikeastaan askartelun saralla vain swappailua, ja niimpä tarvikkeet ja materiaalit eivät olleet ihan kortti- tai skräppäily-ystävällisimpiä.

Mutta nyt siis on jo jotain materiaalia ja olen vähän seurannutkin miltä enemmän skräppäilyä harrastaneiden sivut näyttävät. Ei silti, kokoajan kaihoan korkeammalle - eli pyrin kehittämään itseäni paremmaksi.

Tässä on nyt siis kaksi sivua. Toisen tein Kultani kanssa Torstaina ja toisen itsekseni perjantai aamuna.




Karkkipäivä, tämä kuva on tallennus elmerin ensimmäisestä "asento" -käskyn asennosta. Namilla siis houkuteltiin elmeri nousemaan puoli istuvaan asentoon. Nykyään elmeri nousee pelkästä "asento" -käskystä ton näköiseen asentoon.



Vähän yksityisempiä kohtia sivusta. Otsikko on vaahtokirjaimilla kirjoitettu. Sivun yläreunassa on suloinen karkkikoristenauha.



Ja tässä kuva lähempää. Sekä paljon nappeja. Kuvassa on myös elmerin "oma sohva" joka on samasta kankaasta kuin meidän sohva.



Toinen sivu on sitten tällainen:



Kuva otettu meidän parvekkeella kesällä, auringon paisteessa.



Kuvan vieressä pahvinen ajatus lappu. Pitää paikkansa niin monta kertaa elmerin kanssa eläessä.



Sivun "otsikko" on sametti tarrakirjaimilla kirjoitettu. Itse olen kirjaimet koristellut vaaleanpunaisella huopakynällä. Musta tosta tuli kiva.



Sivun reunassa kulkee kiva kukkanauha.



Ja näin se meidän Elmeri hymyilee auringossa kun turkkia kammataan. Eikös ookkin aika nautinnollinen ilme?

Nyt ainakin jäi kiva kipinä mun sisälleni odottamaan seuraavaa skräppäily sivua... Onneksi on ihana koira josta on kiva ottaa kuvia ja skräpätä.


-Pia