Ajattelinpa ilahduttaa teitä laittamalla kuvia Ihanasta Elmeristäni kun siitä on jo vähän aikaa kun on Epeliä tullut kuvattua. Tai ainakaan tänne blogiin en ole ihan just laittanut Elkku kuvia. Nämä tän kertaset poseerauskuvat on sunnuntaina räpsittyjä. Eli tuoreinta vedosta olis meidän herrasta tarjolla. Poika on nyt jo 2v 3kk:n ikäinen ja aivan ihana.

2131506.jpg
Harvoin saadaan Elkku pysymään näin rauhallisesti ja kauniisti kuvia varten. Tässä ei poika edes irvistä, vaikka se on enemmän kuin tavallista. 
Todennäköisesti johtuu siitä kun piti kulmamaitohampaat leikata pois aikuisten hampaiden tieltä, jäivät sit vissiin jotenki sellaseen asentoon että joskus huuli jää hampaiden taakse.

2131507.jpg
"Elmeri katso alas!"

2131508.jpg
"Elmeri katso ylös!"

2131509.jpg
"Elmeri katso oikealle!"

2131510.jpg
"Hieno poika!"

2131511.jpg
Sitten on taas tällasta postikorttiainesta. Tästä kuvasta innostuin tekemään itselleni uuden bloginapin, joka löytyy laatikkorivistä samasta paikasta kuin muutkin napit. Kurkkaa, ja ota mukaasi jos tykkäät.
Tästä kuvasta tosiaan sais aika kivan kortin, kasvattaja varmasti tykkäisi.

2131513.jpg

2131514.jpg
Nää kaks kuvaa on sellasia "hyvän sivukuvan" haku tuloksia. Ollaan yritetty aina sillon tällön saada sellanen koko kropan kuvaava hyvä sivukuva... En oikeastaan tiedä miksi, mutta toi anoppi-tekele, eli "kämppikseni" äiti, kovasti Elkusta tahtois sellasen. Ehkä näistä jompikumpi kelpaa.

Sitten vähän vähemmän poseeraamista.... ihan vähän vaan.

2131515.jpg
Jos tahtoo jotain herkkua, pitää olla ensin kiltisti. Istua nätisti ja odottaa. Ja tässä kuvassa Elmeri hoitaa hienosti ton odottamisen, katseesta näkee että kuvaajalla voi olla jotain herkkua takataskussa.

2131516.jpg
Sitten kun on nätisti jaksanut odottaa ja vähän tassua paiskannut niin palkintona on Possari! Pitkästä aikaa. Voi miten se maistuikaan hyvältä. Oli pakko syödä kerralla pois, imuri kävi välillä vaanimassa Possaria mutta kun siitä piti hyvin huolta, sai itse syödä sen ihan kokonaan. NAMI!

-Pia
Ps. Lenkkikuvia odotellessa, kyllä se päivä kohta valkenee....