Ehdinpä edellispäivän helmeilyjen lomassa jopa korvakorutkin väkertämään, ja täytyy sanoa että kyllä nyt on pitkästä aikaa syntynyt sellaset korvikset joihin oon itse oikein tyytyväinen. Nämä on nyt kansionimeltään vaan Punapisarat koska en sitten alkanut keksiä sen jännempää nimeä. Tietysti nämä sopisi myös hyvin lohikäärmeen kyyneleeksi noiden pisarahelmiensä ansiosta mutta muuten koru itsessään ei ole sitten ollenkaan lohikäärmemäinen. Hehe, ota musta sitten selvää.

2039998.jpg
Tässä ensimmäisessä kuvasin korvikset ihan pahvia vasten, erottuu jokainen korupiikki parhaiten tuolta joukosta kun on tasaista vasten.

2039999.jpg
Pisarat näkyy tässä kivasti, kaikki korupiikit on erimittaiset ja kaikissa on erilaisia helmiä.

2040000.jpg
Tää on ehkä edustavin asento tästä korusta. Mutta oli pakko ottaa kuvia muissakin asennoissa koska sitten kun noi roikkuu korvissa ja meno on mitä mahdottomin, eihän ne koskaan tässä asennossa ole.  ;)

Kolmella korupiikillä siis tein nämä, hopeaiset putkihelmet ja punainen pisara kokoa 15mm. Kolme kierteistä kirkasta putkihelmeä, yhden putkihelmen pituus 12mm. Ja yksi kierteinen putkihelmi ja punainen ryppypintainen lasihelmi. Kaikki kolme korupiikkiä kiinnitettynä 5mm hopearenkaaseen, joka puolestaan kiinnitetty hopeiseen korvakoru koukkuun.

Mahtaako tällasia malttaa antaa lahjaksi? Jos ne jääkin vaan omiin korviin killumaan. Hihii.. huono lahjantekijä olen. Taidan lahjakorut tehdä aina jatkossa niistä sinisistä. ;)

-Pia