Kiitos Tialle haasteesta omituisuuksien pariin. Omituisuudet on ihania.

Eli:
Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Omituisuuteni:

1. Koiran kanssa ulkoillessa puhelen koiralle. En esim. pidä jatkuvasta hihnasta nykimisestä, mielummin kuiskuttelen "elmeriiii, tules sitten mennään jo" tai muuta vastaavaa. Paras tapa saada koira liikkeelle on sanoa "elmeri, kato tuolta tulee domi." (Domi on elmerin kaveri, velipuoli.)

2. Hammaspesulla on pakko istua. En saa pestyä hampaitani seisaaltaan. Jos seison, pesen hampaat huonosti ja liian vähän aikaa. Istun joko vessanpytyn kannelle, tai kylpyammeen reunalle. Tämä tietysti johtuu siitä että yleensä olen niin väsynyt että en jaksa seistä.

3. Kotoa lähtiessä pitää tehdä viisi asiaa tietyssä järjestyksessä. Ensin sammutetaan eteisen valo, avataan ovi, painetaan hissin nappia, laitetaan ovi kiinni ja sitten vasta valo rappuun. Aina sama järjestys, tuntuu että jos laitan ensin valot tai oven kiinni kuin tilaan hissin, saatan unohtaa mihin kerrokseen pitää mennä hissillä että pääsee ulos.

4. On kiva ostella helmiä ja askartelutarvikkeita ihan vaan varastoon. Tekisin tätä enemmänkin jos olis rahaa, mutta nyt joudun tarkkaan miettimään ostojani jotta ei tarvi miettiä ruokakaupassa mihin juustoon on varaa. Onneksi on jo valmiiksi varastossa helmiä ja muita, joita katsella. Ja silloin tällöin on varaa hiukan jotain katseltavaa ostaakin. Ja katseluhan inspiroi tekemään.

5. Pidempiä matkoja yksin autoa ajaessa on pakko olla jotain syötävää tai juotavaa. On ihan pakko olla joku karkkiaski tai -pussi tai limsapullo tai vaikka vaan vettä. Muuten alkaa väsyttää. Tosi edesvastuutonta ajella tuolla ja kaivaa jotain karkkipussia mutta entäs ne tupakoitsijat?

Tämmösiä omituisuuksia mulle nyt tuli mieleen. Sitten pitäisi vielä keksiä kenelle heitän tän saman...

1. Miia - koska Miia on mun ihana ystävä.
2. Reeta - koska Reetalla on uusi blogi.
3. Heidi - koska uskoisin Heidillä olevan erilaisia omituisuuksia kun mulla.

4. Tarkku - koska tarkku on mun äiskä.
5. ArjaL - koska Arjan hauskoissa haasteissa oli vaan yksi. ;)

Nyt sitten kaikki olemaan omituisia.
-Pia