Vielä jäi pari edellispäivänä syntynyttä korua esittelemättä. Eilen en ehtinyt ja nyt on hyvä hetki, nimittäin Jehkottaren korttihaastetta odotellessa - se on taas tämä perjantai, yksi syy lisää tykätä tästä päivästä. No mutta, asiaan.

Tällä kertaa koitin jopa olla niinkin luova, että keksin nimiä kaulakoruille. Oikeastaan näiden korujen nimi syntyi siltä pohjalta, kun en kansioon osannut kuvailla tän korun väriä tai helmien muotoa, niinpä tästä kaulakorusta tuli:

Metsämansikoita
2039995.jpg

2039991.jpg
Tämä on koruvaijeriin pujotettu. Mustia putkihelmiä, kirkkaita siemenhelmiä ja "metsämansikat" on siis
8mm:n kolmileikattuja lasihelmiä.

Toisen korun nimestä en nyt oikeen tiedä, mutta koska oon tällanen arkipäivän fantasiahörhö, mulle tuli tästä korusta mieleen:

Lohikäärmeen kyynel
2040001.jpg
Vähän kokonais käsitystä tästä korusta, jätin niskan puolelle ihan paljasta koruvaijeria niin ei ole sitten ihan kovasti helminauhamainen.

2040003.jpg
Tässä lähikuvassa tämä "kyynel", en kyllä mahda sille mitään että tosta yksittäisestä helmestä tulee mulle väkisin mieleen kissanpennun kieli... Hih, mutta koska korun muu ilme ei ole kissanpentumainen, oli pakko keksiä joku lohikäärme nimi.

2040002.jpg
Tämä on siis myös koruvaijerissa (taidan rakastaa sitä pujotusmateriaalina). Tässä on hopean- ja mustanvärisiä putkihelmiä, punaisia siemenhelmiä ja erittäin syvänpunaisia biconeja jotka on 6mm kokoisia. Niin ja sitten toi "kyynel" joka on 17mm:n kokoinen.

Olishan se kiva aina keksiä koruille joku nimi, mutta ei sitä joka kerta kykene olemaan sentään ihan niiiin luova.

-Pia