Juuri hetki sitten (eli klo 20:10) kotiuduin ja aloin heti tyhjentää kameraani koneelle. Oi miten kiva päivä mulla oli, meillä oli. Oli ihana nähdä uusia leimahulluja ihmisiä ja pari ihanaa tuttuakin. Tällä kertaa tajusin jopa räpsiä kuviakin siinä sormien suttaamisen ohessa.

Paikka oli Tampere ja Sammacco oli pääorganisaattori (lue: ylihörhö) tässä puuhassa. Löysin ilman suurempia vaivoja ja auton ympäri kääntämisiä perille ja asetin evääksi tekemäni pikkupitsat sivupöydälle ja pikkujoululahjan sohvalle odottamaan joulumummelia. ;)

No ei siinä kauaa kukaan jaksanut odottaa, että kaikki olis paikalla vaan leimasimet, paperit, musteet ja vauvapyyhkeet kaivettiin esiin ja alettiin hörhöytyä. :D
Oli ihana huomata että mullakin oli jotain sellasia joululeimasimia mukanani, jota ei kaikilla jo ollut. Ja itsekin sain kivan nipun uusia kuvia - hei mun nipusta jäi näköjään yksi arkki tyhjänä kotiin tuotavaksi! Ja nyt kun laskin niin 18 arkkia sai mustetta pintaansa. Mites Sammacco? Menikö sata puhki? vai kaks?

Meitä oli kahdeksan paikalla ja kotiin tuomisiksi jäi kai neljä pitsaa. Leimattiin ja leimattiin ja vähän kynttilöitä koristeltiin kokeellisesti ja saattiinkin ihania toteutuksia. Kiitos Sammacco hauskasta ohjeistus-kokeilu-vinkistä.. vai mikskä sitä kutsuis? Se oli hauskaa!

2047469.jpg
Meillä oli paljon pöytätilaa täytettävänä ja kameroita oli muillakin mukana. ;)

2047470.jpg
Tässä syntyy jouluisia PennyBlackin koiria. Kuten kuvasta voi päätellä, oli jokunen leimasin tarjolla. :D

2047471.jpg
Monta ahkeraa tätiä häärimässä ja höpöttämässä. Eväs suklaat kaikkien saatavilla, keskellä pöytää.

2047472.jpg
Sitten sovittiin että pidetään tauko pelkästä leimaamisesta ja tutustuttiin Sammacon tuomaan ideaan koristella kynttilä. Sammacco oli jopa käynyt ostamassa meille kynttilät ja servetit että saadaan kokeilla. Tässä on servetille leimatun kuvan väritys käynnissä.

2047473.jpg
Ja tässä myös väritellään kynttilöihin päätyviä kuvia kovasti keskittyen.

2047474.jpg
Sitten unohtui se kuvaaminen kun oli niin jännää noiden kuvien kiinnittäminen, noh.. tässä lopputulos. Kyseessä on mun kynttilä, ihan vähän vaan väritin noita käsineitä kun musta tää kuva on ihana värittämättäkin.

2047475.jpg
Noin hienoja kynttilöitä syntyi, pakko myöntää että noiden muiden rinnalla omani on aika tumma, mutta siihen tulee vielä nauhaa tai jotain koristetta.

2047476.jpg
Sitte järjestettiin uudestaan. Ylärivissä on pelkillä öljyväreillä väritetyt kuvat. Vasemmalla on väritetty sekä öljyvärillä että kuivapastellilla ja Oikealla pelkällä kuivapastellilla väritetyt.

2047478.jpg
En millään muista varmaksi, mikä oli kenenkin... Mutta sen verran kun yritän muistaa, niin kissa oli Kaisan, magnolian enkeli oli Sammacon.

2047477.jpg
Näistä en kyllä muista yhtään mikä nyt oli kenenkin... Mutta aika kivasti erilaiset nuo magnolia enkelit kun toinen on v.sininen ja toinen v.punanen.

2047480.jpg
Vai oliko toi siili sittenkin Kaisan? voi mua ku en muista... No oikeanpuoleisin, enkeli on Mummelin.

Musta nää on aivan ihania, ja taisi kaikki muutkin ihastua tähän kynttilänkoristeluun - ihanan näppärän helppoa. :D

Sitten meille tuli käymään JouluMummeli, joka jakoi pikkujoululahjat. Kaikki eivät olleet varmoja sovittiinko lahjan tuomisesta, mutta ne jotka toivat - saivat myös. Kuvaan oman lahjani sisällön kyllä vielä ja laitan kuvan, nyt en sori vaan jaksa. (häh hää)

Mutta tässä sisältö siitä paketista jonka minä kiikutin JouluMummelin jaettavaksi:
2047479.jpg
Paketti päätyi Sammacon kynsiin ja sieltä löytyi siis; Kahta kimaltavaa ryppypaperia, tähtipaperi 12"x12", Bazzilin lumihiutale kuvioita, ruskeaa paperinarua, kaksi jouluista tarraa ja Kimaltava 3D joulupukki arkki jonka kuvia ei tarvi leikata vaan ne painetaan läpi ja Taitotaivaan Sarin kehujen mukaan on laadukas arkki, ettei tarvi mitään reunoja siistiä tms.
Itse löysin paketistani, en tiedä kenen paketoima se oli, mutta siellä oli siis ihania violetteja paperikukkia joissa oli "kuuraa" lehtien reunoissa - kuva kertoo sitten. Ja saman värimaailman sellasia timantteja.. tai helmiä kun ne on helmiäispintasia. Koristetarroja siis. - Kuva kertoo kunhan jaksan kuvata.

Kiitos teille kaikille hönteille leimailijoille! Mulla oli aivan ihanan antoisa ja mukava Lauantai. Nähdään taas. Nyt menen "katsomaan elokuvaa" sohvalle, eli herään tod. näk. kahden tunnin päästä sieltä ja siirryn sänkyyn. :)

Ihanaa huomista isänpäivää kaikille isukeille jotka on ihania isukeita!

-Pia