Edit 11.11 Vaihtolauantai alkaa lähentyä, vielä mahtuu mukaan. 


Edit 04.11. Olen tehnyt vähän tarkennuksia ja muutoksia. Lue uudelleen jotta olet perillä esim. pikkupaketin pelisäännöistä.
------------------------------------------------------

Järjestän atc-livevaihto tapaamisen täällä Raumalla. Koska kukaan ei ole tuntunut nyt juuri sellaista järkkäävän täällä (ainakaan en ole huomannut) ajattelin minä sellaisen sitten järkätä. Taitotaivaan Sari lupasi tilat käyttöön. Jihuu!

Ajattelin sellaista että korttien vaihtamisen lisäksi voisimme maistella glögiä ja joulupipareita tai torttuja. Ja jos innostusta riittää niin myös jotkin askarteluaiheiset pienet yllärilahjat.

Faktoja:
Ajankohta;
Lauantai 22.11. noin klo 14:00 aletaan.

Vaihtoaihe;
Atc-korttien aihe olisi Joulu tai ainakin Jouluinen.. joku pieni vivahde joulua riittää, vaikka vain väri. Olisi myös hyvä jos kaikki osanottajat saisivat askarreltua saman määrän kortteja kuin osallistujia olisi tulossa (tarkista osallistujalistasta) Mutta ei ole mikään este vaihtoon saapumiselle jos ei saa kortteja tehtyä, voit ottaa muunkin aiheisia korttejasi mukaan. Pääasia olisi että kaikki saisivat vaihtaa kortin kanssasi. (siltikään ei ole mikään este tulla, esim. askartelijat jotka eivät ole vielä koskaan tehneet kortteja.)

Tarjoilut;
Tarjolla tulisi olemaan glögiä ja joulupipareita tai tähtitorttuja. (jos allekirjoittanut jaksaa leipoa)

Pienet lahjat;
Ajattelin että askarteluaiheista, se voi olla vartavasten ostamasi pieni askartelutarvike, varastoistasi löytyvä -kuitenkin käyttämätön- askartelutarvike tai joku askartelemasi jouluinen juttu -vaikka kuusenkoriste tms.

Siltä varalta että joku tahtoo ihan ostaa lahjan, ajattelin sellasta 2-5€:n hintaa. Koska kaikki eivät välttämättä osta niin ei sitten mene lahjojen vaihto ihan hintavertailuksi. Mutta sellanen perussääntö että laita pakettiin jotain mitä itse tahtoisit saada ja esim. nauhoja vähintään 30cm, jotta siitä myös saa jotain aikaiseksi.
------Mielipiteitä------

Hihi
-Pia

---------------------------------------------------

Ilmottautuneet: (minä itse olen yksi osallistuja)

1.Sari -molemmat päivät käy, -paketti ok
2.ArjaL -molemmmat päivät käy, mielummin Su 23.11. -paketti ok.
3.Tarkku -molemmat päivät käy -paketti ok.
4.Anne N. -La 22.11. sopii -paketti ok.
5.Nina L.

 

-----------------------------------------------------

Edit: 11.11.
Ilmottautuminen alkanut 21.10.
Nostan vain postausta vähän enemmän esille, jotta uudetkin silmät sen näkevät.