Vietettiin tossa Kultani synttäripäivää pitkän viikonlopun muodossa Tampereella To23.10-Su26.10.
Majoituttiin Hostel Sofiaan joka sijaitsi ihanasti Tampereen Tuomiokirkon vieressä, oli helppo kulkea jalkaisin joka paikkaan ja majapaikka itsessään oli mun mielestä tosi ihanteellinen tällaseen tarkoitukseen. Edullisempi (huomattavasti) kuin hotelli, oma huone oli vain kaksi sänkyä, kaappia, hyllykköä ja yksi tuoli. Mutta yhteisissä tiloissa oli sitten vessa ja suihku molempien sukupuolen edustajien käyttöön sekä pieni keittiö jossa jääkaappi, mikro, hella/uuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Mä en kaipaa mitään hienouksia jos vaan edullisesti pääsee nukkumaan lakanoihin. Mun ainoat kriteerit tolleen pienimuotoisessa (miksei suurimuotoisessakin) matkailussa on että pääsee sänkyyn nukkumaan ja on mahdollisuus saada kastuneet vaatteet ja kengät kuivaksi. Molemmat toteutui tossa täydellisesti.

Laitan kuvan meidän Hostellihuoneen näkymistä.
2015146.jpg
Tässä näkyy vähän ikkunaakin.

2015144.jpg
Ja näin hyvin näkyi kirkko sitten kun oikeen asetin itseni ikkunan viereen. Tässä kuvassa on Perjantai-aamun (24.10. Kultani synt.pvä.) säätila kauniin harmaana edustettuna.

Käytiin katsomassa seuraavia musiikkiyhtyeitä kuluvan tapahtuman aikana: Privet Line, Indica, Los Bastardos Finlandeses, Black Bile, Pepe Deluxe, Ismo Alanko Teholla, Underwater Sleeping Society, Rubik ja Hanoi Rocks. Joista kuvia otettiin kaikista jonkinlaisia, ainoastaan Rubik jäi kuvaamatta koska lähdettiin änkeämään itseämme Pakkahuoneen puolella aloittavan HanoiRocksin "eturiviin", kuvaaminen sitten unohtui kun ei varsinaisesti Rubikia katsottu. Sori. En ala tähän nyt  kaikista kuvaa laittamaan, koska kaikista ei tykätty kuten esim. BlackBile joka oli niiin häröä meidän korville että lähdettiin Hellä:stä pois kun meidän suosikki LosBastardoskin oli jo esiintynyt. Muuuutta tässä siis jotain kuvia:

Klubi; Torstai 23.10. Indica

2015147.jpg

2015148.jpg

2015150.jpg
Indicahan on ollut pidemmän aikaa yks mun suosikeista (kaikki levyt löytyy ja muutamaan otteeseen keikoilla oltu) joten vaikka LosBastardosia Tampereelle varsinaisesti lähdettiin katsomaan, ajateltiin samalla mennä Indicaa katsomaan kun siellä esiintyvät. Ostin ennen keikkaa paidan, ja paitamyyjältä kyselin olisiko mahdollista tavata bändiä vaikka nimmarien toivossa.. Hän lupasi pyytää bändiä käymään. Nooo.. Keikka oli ohi ja me odotettiin.. ja odotettiin.. ja odotettiin.. Kysyin paikan henkilökunnalta onko bändi vielä talossa, kuulemma oli, ja kertoivat vieläpä että kyllä bändeillä oli tapana tulla klubin puolelle vielä faneja moikkaamaan yms. Näinkin kun PrivetLine:n pojat kulkivat ja juttelivat siinä väen kanssa... Me odotettiin.. Ja odotettiin vieläkin... Sitten kysyin muutaman hetken päästä uudestaan - eri tyypiltä, onko Indica vielä talossa... Vastaus oli että Ei kun ovat juuri hetki sitten lähteneet!
Ettei vaan alkaisi tämä bändi tuntea itseään liian suureksi? En nyt kitise sen enempää mutta on se kumma jos ei -anteeksi vain- ton kokoluokan bändillä ole aikaa tavata faneja, tai - kuka tietää - Halua!?
Olisin saanut serkkutytölleni, joka on myös Indica-fani, oikein kivan synttärilahjan jos vaan nimmarit olisivat antaneet! Mutta keikka oli hyvä vaikka lopulta jäikin erittäin Paskafiilis.

Hellä; Perjantai 24.10. Los Bastardos Finlandeses

2015155.jpg

2015154.jpg
Tästä bändistä en varsinaisesti tiedä vielä mitään suuremmin. Viime juhannuksena Porin RMJ:ssä oltiin katsomassa ja tykästyttiin kovaan meininkiin. Heidän uusimman levyn, joka on järjestyksessä toinen, ostin kullalleni synttärilahjaksi ja hänen varsinaisena synttäripäivänä sitten oltiinkin heidän keikkaa katsomassa. Tosi vähän oli väkeä, mutta uskoisin että koska Hellä oli sotkenut aikataulujaan sen seitsemän kertaa - että väki ei vaan löytänyt paikalle oikeaan aikaan.
Ostettiin kumpikin itsellemme Bastardos paidat ja Kultani alkoi tinkaamaan 4€:n hihamerkkiä kahdella eurolla.. Noh, minä sitten lainasin hänelle loput kaksi että hän sai sen. Paitamyyjä kysyi multa että onko tää niitä juttuja joista sitten keskustellaan kotona.. Mä sanoin että joo, harmi vaan kun asutaan hostellissa eikä huoneessa ole sohvaa jolle voisin Ukon käskeä yöksi nukkumaan - joo, heh heh. Tää myyjä sitten ihmetteli että mistä ollaan tultu, Kerroin että Raumalta. Se sitten herätti kysymään että mitä ollaan alunperin lähdetty katsomaan Tampereelle, johon me vastattiin melkein yhteenääneen että LosBastardosia... Hehee.. Oli ilme kyllä näkemisen arvoinen, silmät pyöreenä alkoi kehua miten siistiä ja änkesi Kullalleni sen kaks euroa takas käteen ja mulle vielä oman hihamerkin. Jee!  Sitten bändin kitaristi pöllähti paikalle ja päästin hänen kanssa pikkusen juttelemaan ja kiitettiin hyvästä keikasta. 
Ei muuten paljon vaatinut Kitaristilta (hyvä ku en tiedä nyt nimee..) Ja meille jäi superhyvä fiilis keikasta!
Kiitos siis Bastardosille!

Pakkahuone / Klubi; La 25.10. Hanoi Rocks

2015160.jpg

2015157.jpg

2015159.jpg
Hanoi Rocksin kuvia nyt laitan koska lauantaina Pakkahuoneella ja Klubilla esiintyi niin monia Pepe Deluxe oli kyllä erittäin positiivinen yllätys, en tiennyt että ukoilla on niin hyvä meininki lavalla. Mutta siis, lauantaihan oli yhdistetty Klubi -jossa anniskelu ja Pakkahuone -joka sallittu alle 18v. Hanoi Rocks esiintyi Pakkahuoneen puolella. Eturivi oli puolesta välistä katkaistu aidalla jotta sekä anniskelu, että sallittu puoli pääsi eteen.
Koska en varsinaisesti ole Hanoi-fani, voin vain kertoa uskovani että keikka oli hyvä. No olihan se, näkihän sen nyt kun silmät on päässä, meininki oli mahtava. Olin ite vaan ihan sika väsynyt ja jalat huusi hoosiannaa siinä vaiheessa jo niin paljon että en oikeen ollut juhlatuulella.
Mike päätyi yleisön kätten varaan pariinkin kertaan ja Andy hoiteli kitaraansa. :)
Aika vähän mitään sanottavaa. Kultani osti Hanoin rannekkeen, koska hihamerkkejä ei ollut - eikä niitä kuulemma kannata enää alkaa tilata. (Taitaa olla ihan tosi kyseessä sen lopettamisen kanssa - taas.)

Tämmösissä merkeissä me vietettiin meidän viikonloppua Tampereella. Kivaa oli ja jäi Indican ohareista huolimatta hyvä mieli. Kotiin lähdettiin kellojen taaksepäin siirron huomioon ottaen aamu kymmeneltä kun piti hostellihuone luovuttaa siivojalle. Ilma oli todella räkäinen joten nähtiin paremmaksi ajella kotiin, kuin kuluttaa aikaa Tampereella ihmetellen. Ehdittiin sitten loistavasti äänestämäänkin. Tuli kansalaisvelvollisuus suoritettua.

Oikein hyvää viikkoa kaikille ja tapaillaan vaikka Atc-korttien merkeissä.

-Pia