Nyt olisi kuviakin tarjolla ja korujen muodossa. Oon siis ehtinyt jokusen pujottelun suorittamaan tänä aikana kun tuo meidän "virallinen" läppäri (ei siis tämä mun ikiomani) oli huollossa enkä voinut muuta tehdä kuin neuloa, virkata, askarrella ja helmistellä. :) Jotain hyvää siis siitäkin.
Nyt sain juuri kuvattua puuhiani ja laitettua ensimmäiset tämän koneen syövereihin.

 

1996059.jpg
Nämä korvikset olen tehnyt Rauman Kalatorilta markkinoilta ostamistani käsintehdyistä lasihelmistä. Helmet on tehnyt Lasiartesaani Helmentekijä Viivi Mäki-Vaurio. Kolmet näitä korviksia oli oikeesti, mutta ehdin antaa äidilleni yhdet kiitoksena neulomuksistaan, niistä ei ole nyt kuvaa koska en löytänyt aiemmin kuvaamaani mistään. Tykkään näistä molemmista kovasti.

1996060.jpg
Sitten on tämmönen puna-vihreä setti. Ihan hirveän tyytyväinen en ole, noi söpöt punaiset lehdet ois pitänyt saada jotenkin paremmin esille, nyt ne vähän niinkun tönköttää vaan tossa.

1996061.jpg
Vaaleanpunaista ja huurteista valkoista. En edes muista mistä nää helmet on.. Oisko taitotaivaan sarilla ollut tämmösia vai onko nää ihan helmiQ:n valikoimista... Musta noi isot vaaleanpunaiset näyttää ihan kermakaramelleilta.

1996063.jpg
Tämän kanssa jouduin tekemään kompromissin. Ja sitten se saikin lukon viereen taiteellista näkemystäni kuvastaen tuollaisen kiemuraisen helmen. Aivan loistava taidonnäyte mun sovelluskyvystäni, hah.

1996068.jpg

1996067.jpg
Ihan kauheasti ei-yhtään-minun-näköinen koru. En tykkää itse yhtään pitää tän värisiä koruja, enkä oikeen mitään muutakaan tätä väriä. On silti kiva joskus tehdä koruja muistakin helmistä kun oransseista, punaisista ja niistä vihreistä. Tää on siis ehdottomasti jollekin muulle, en tiedä kyllä kenelle. Myyn sen jollekin jossain joskus...

1996070.jpg
Sitten innostuin kokeilemaan metallilangasta väännettyjä sydämiä ja tykästyin myös niiden tekemiseen niin että niitä syntyi monennäköisiä ja muutamaa eri väriäkin. Ostin viikko sitten myös ihan hopealankaa tähän tarkoitukseen eri vahvuuksia, katsotaan millasia niistä tulee syntymään.

1996071.jpg
Tässä kaikki sydämet on mitä oon saanut aikaiseksi tähän mennessä. Osa on valkoisessa, ja osa mustassa nahkanyörissä. Kaikissa on lukko.

1996064.jpg

1996066.jpg
Sitten oon kokeillut vähän jotain muuta. Tästä on tulossa rintakoru, mutta se ei ole sitä vielä koska tekovaiheessa mulla ei ollut sopivia rintakoru pohjia. Kävin kyllä jo ostamassa Vanhastaraumasta Taitomannista niitä useammankin mutta en ole edennyt tän projektin kanssa loppuun asti. Ihan kivan näkönen silti on, nyt jo.

Tällasia helmellisiä tuotoksia oon saanut viime viikkoina aikaiseksi.
Pitää nyt katsoa kuinka kauan helmi-innostus jatkuu.

-Pia

---------------------------------------------------------

Lisäkuvia metallilankasydämistä, kun Heidi kyselit niistä.

2015421.jpg
Tässä on kaikki ensin vieretysten. Saa hiukan verrata niiden kokoa toisiinsa.

2015423.jpg
Tässä sit vähän lähikuvia. Numerointi auttaa selvittämään mistä sydämestä puhutaan. Mittaan nauhoja vielä, niin listaan sitten minkä pituinen nauha missäkin sydämessä on.

2015426.jpg

2015427.jpg

Värit on siis lähinnä Violetti, Sininen, Vaaleanpunainen ja Kirkkaanpunainen.

-----------------------------------------------

Noniin, tässä lista nauhojen pituuksista:

#1;60cm, #2;68cm, #3;62cm, #4;49cm, #5;50cm,
#6;61cm, #7;48cm, #8;48cm, #9;48cm, #10;60cm

Mittasin ne silleen vähän nopeesti, mutta kyllä tosta vähän osviittaa saa.

-Pia