Oon jo lueskellutkin Tarun ja Terhin blogeista kirjotuksia meidän kivasta eilisestä blogitapaamisesta ja sieltä voitte muutkin kurkata. Ajattelin kirjottaa minäkin kuitenkin jotain mutta en samoja.

Terhikin mainitsi vertaistuesta ja ajattelinkin eilen illalla, kotiuduttuani ja uusien tuttavuuksien blogeja selaillessani että miten hienoa on päästä samaan juttuun totaalisesti hurahtaneiden naisten kanssa höpisemään ja päivittelemään mitä nyt mieleen tulee.

Huomasinkin että aika yleinen keskustelunaihe oli ne meidän kaikkien rakastamat miehet ja muut perheenjäsenet ja heidän kommenttinsa jokaisen askartelukauppareissun jälkeen. Aika moni on joutunut keksimään kaikkia hyviä tapoja hyväksyttää itselleen niin rakas harrastus myös sillä miehellä. En muista kuka nyt mitäkin kertoi mutta esimerkiksi on keksitty että voi sanoa voittaneensa arvonnassa -aivan loistava. Joku oli hoksannut näyttää miehelleen aina kaikki superedulliset ja hyvät tarjouslöydöt ja ne muut "ei ihan hirmu halvat" löydöt oli jossain vaiheessa ehtinyt sujauttaa omiin laatikoihin ns. piiloon. Mahtavaa vastarinta liikettä!
Eihän me tietenkään ilkeyttämme keksitä valkoisia valheita vaan ihan miestemme hermoja säästääksemme. Muistaakseni Taru kertoikin hänen miehensä maininneen että ei edes viitsi enää mainita jokaisesta löydöstä, mikä onkin ihan fiksua.

Onhan niillä miehilläkin niitä omia himo-löytöjä jotka on "pakko" saada. Sarin kanssa juteltiin että eihän miehet suostu käsin sahaamaan vaan siihenkin vaaditaan joku ihmeen katkaisulaite ja se pitää olla oma koska ei viitsi aina olla lainaamassa. Kun taas muistan jonkun maininneen että omat askartelutarvikkeet on tämän tästä jollakin  ystävällä lainassa josta ne pitää hakea kun itse tarvitsee.

No tää oli tämmönen miesten vastainen juttu mutta kyllä sitä vertaistukea monessa muussakin muodossa sai. Kuten huomasin että sekin auttaa asiaa kun voi jakaa ostokset kaverin kanssa. Taru ja Tanlittan löysivät sellaisen jossa oli teksti- ja nuottileimasin. Molemmille jotakin, josta tykkää eniten.

Itse löysin ihania nappeja (ja paljon kaikkea muutakin mutta vain napit nyt kuvasin tähän...) Taitopuoti paperinauhan Helin valikoimista.
1996178.jpg

1996179.jpg
Tässä kaikki muut tämän hetken nappini.. että niitäkin on jokunen.
Mukaan tarttui Heliltä myös jouluisia tarroja, söpöjä nauhoja, leimasimia, paperia, haaraniittejä, paperikukkia...

Kuvasin myös kaikki tällä hetkellä omistamani paperikukat koska ne näyttää aivan mahtavan ihanalta laatikossa jossa niitä säilytän:

1996176.jpg
Nam Nam. Näistä ostin suuren osan eilen ja ensimmäiseni ostin heinäkuun blogitapamisessa. Ihanan näköisiä vai mitä!

Suurin ilo ja apu mulle oli kuitenkin kun Tintti esitteli kuivapastelli väritystä. Mulla on ollut muutama noita värejä, ja ostin lisääkin ennen tapaamista, koska päätin että opin käyttämään niitä. Tänään sitten Tintin vinkkejä päässäni miettien aloin värittää yhtä eilen leimaamaani kuvaa ja mielestäni se onnistui kivasti. Ihanan erilaista jälkeä kuin Promarkereilla joilla tähän mennessä olen yleensä värittänyt.

1996186.jpg
Siitä tuli tällanen. Tintti neuvoi suihkuttamaan päälle fiksatiivia, mutta kertoi että jotkut käyttävät myös hiuslakkaa. No mulla ei vielä ole sitä fiksatiivia joten otin loreal-purkin avukseni tässä, toistaiseksi ihan hyvältä näyttää.


1996181.jpg
Otin vielä kuvan tämänhetkisestä kuivapastellikokoelmastani. Suurin osa on stabilon carb othello kyniä, mutta taitomannilla on nyt juuri tullut uusi sarja (ne on noita joiden varsi on puunvärinen) joista sitten täydennän. Käyvät kuitenkin keskenään kivasti.

Innolla odotan jo seuraavaa tapaamista. Sammacco on järjestämässä blogipikkujouluja 8.11. jonne toivon pääseväni. Ja keskusteltiinpa me myös ArjaL:n ja Sarin kanssa että saisin järjestää Taitotaivaan tiloissa atc-livevaihdon pikkujoulutunnelmissä joten olen sitä tässä itsekseni päässäni pyöritellyt... Lisäinfoa tiedossa kunhan saan ajatukset päästäni koneelle. :)

Arjalle muuten erityinen kiitos myös mun puolesta kivasta Vintage askartelun esittelystä, se oli tosi mielenkiintoista.

-Pia