Viime viikolla tartuin taas vähän atc-maailmaan. Jotenkin oon kyllä kovasti alkanut tykätä atc-korteista ja niiden tekemisestä. Aikaisemmin en ymmärtänyt mikä niissä nyt muka niin hienoa on. Hih.. No tässä muutama kortti lisää.

 

Kortti nro 13. "time 1/2"
1799909.jpg

 

Kortti nro 14. "time2/2"
1799912.jpg
Tämmönen pari keijukortteja, keijut kun on mun suosikkeja niin en ala sen enempää selitellä tätä.

 

Kortti nro 15. "rakastettavin"
1799914.jpg
Tässä kortin nimi tulee tosta vanhan kirjan sivun palasesta, josta olen alleviivannut sanat "ottaa", "mies", "rakastettavin", "kotona", "tahtonsa" ja "läpi" Heh, tollasta Yoda-kieltä, eli jos tota sana järjestystä oikein maistelee niin kyllä siitä ihan lause tulee joka jotakin oikein tarkoittaakin.

 

Kortti nro 16. "road trip"
1799916.jpg
Kirpputorilta löysin eurolla kaksi pussillista ihania vanhoja mm. ruotsalaisia postimerkkejä ja niistä syntyi kaksi atc-korttia nyt ainakin aluksi. Tämä on siis enimmäinen. Nämä ei kuitenkinaan ole mikään pari tai sarja - ihan yksilöitä kumpikin. Itseänikin ihmetyttää toi ruuvi-haaraniitti tossa, mutta teki mieli laittaa se siihen joten siinäpä on ja köllöttää.

 

Kortti nro. 17. "the postofficer"
1799920.jpg
Tämän päätin vuoratakin kokonaan postimerkeillä ja iskin päälle kuvan ihanalla "philosopher" -leimasimellani. Tuo postileima syntyi postimerkkejä vieretysten liimaamalla, ihan vahingossa. Huomasin vasta jälkeenpäin että kahden merkin postileimat osuivat hyvin yhteen.

Tämmöisiä on tällä kertaa syntynyt. Katsotaan mitä seuraavaksi. ;)

-Pia