Raumalla oli pitsiviikon kruunaava pitsi-aiheinen Atc-livevaihto Taitotaivaassa. Näin hiukan myöhässä kirjottelen siitä tilaisuudesta. Tapahtuma aika oli siis lauantai 26.7. klo 15:00 mutta koiranäyttelyn vuoksi ehdin paikalle vasta klo 16. Silti ehdin monen kanssa kortin vaihtamaan ja sainkin ihanuuksia omieni tilalle. En ole aivan varma ketä kaikkia meitä siellä oli mutta ainakin ne, joiden kanssa pääsin kortin vaihtamaan - jäivät mieleeni. :D Jotain onnistunutta siis.

1799664.jpg

"Cowgirl" by Annikki
Ensin vaihdoin Taitotaivaan hengettären, Annikin kanssa korttini tällaiseen nelituumaseen pitsiunelmaan. Voisin itsekin hurahtaa näihin nelituumasiin - jotenkin niin kivan oloinen ja mahtuu vähän enemmän jotain härpäkettäkin. Tämä on aivan ihanaihanaihana!

 

1799679.jpg

"Pitsiä" by Sisko
Sitten ihastuin siskon kokoelmassa hymyilevään pitsikissaan. Yksinkertainen ja Ah-niin Pitsinen!

 

1799672.jpg

"Pitsi Jyrknippu 6/13" by ArjaL
Hienoakin hienompi pitsiaiheinen kortti Arjalta. Vasemmassa yläkulmassa oleva punainen pitsin pala on Jaana nyplännyt Arjalle kortteja varten ja sen nimi on siis Jyrknippu, onko se sitten raumaa ja tarkoittaa jotain JyrkkääNippua? hih... Vastaavasti pikkiriikkisen pitsin nypläysnypylän on Arjan kortteihin sorvannut pitsiviikolla Jyrki. Hieno!

 

1799647.jpg

"a good sleep 2/2" by Gunilla
Rakastuin tähän, gunillan kokoelmassa oli monta aivan ihastuttavaa korttia mutta tämä vei voiton! Olisi muuten mukava nähdä "a good sleep 1/2" ehkä kuljetan itseni Gunillan blogiin ja tutkin olisiko siellä tuo tämän pari. :)

 

1799668.jpg

"Mine3" by Jehkotar
Tässä jehkottaren kanssa vaihtamani kortti, oon jo moneen kertaan tuon tapaamisen jälkeen kortteja katsellessani jäänyt tuijottamaan tätä korttia ja ihmettelemään miten hienosti Taru on sen tehnyt. Hirvittävän kiva kortti, käsittääkseni ei Tarukaan ollut ennen tuota tapaamista tehnyt Atc kortteja.. että kumpikin periaatteessa teimme korttejamme tuohon tapaamiseen. :)

 

1799680.jpg

"Sound of the music" by Anne
Viimeisin vaihtaja kanssani oli Anne, ja sainkin Annelta oikein ihanan viulukortin. Annen korteissakin oli toinen kortti joiden välillä mietin aika pitkään mutta päätin tämän kuitenkin saavan kodin luotani. Ihanaa miten erilaisia kortteja ihmiset tekevätkään. Ja omiini verrattuna hauska vaihtaa erilaisia kortteja.

Kiitos kaikille ihanille jotka sain tavata tuolla tapaamisessa lauantaina 26.7.
Toivottavasti vielä tapaillaan jatkossakin Atc:n merkeissä.

-Pia