Pitkään aikaan ei ole minua nähty Ristipistely neula kädessäni.. Mutta tänä aamuna olisi nähty jos joku vaan olisi ollut katsomassa. Tartuin viimekesänä tutustumaani ystävään - en kerro mikä sen pitäisi olla, toivon että se selviää vähitellen teillekin. Olin selvästikin kaksi väriä ehtinyt pistelemään siihen, sitten olin värittänyt kuvasta valmiiksi muutaman värin... jjjja sitten se olikin jäänyt siihen. Oli oikein mukava jatkaa vähän matkaa tehtyä kuvaa.. ei sitä aina jaksa kaikkea alottaa alusta!

1736134.jpg

Tältä ystäväni siis näytti kun sen kaivoin tuolta laatikosta (jossa muuten on eräs toinenkin odottamassa jotta tarttuisin siihen taas...) Kaksi erilaista punaista oli löytänyt paikkansa tässä kuvassa. Nyt tartuinkin sitten kolmanteen punaiseen. Oikein hyvin sujui pistely ja jonkun tunnin kuluttua ystäväni oli paljon punakampi kuin viime kesänä.

1736135.jpg

Mikä ihme tästä oikeen on tulossa? ;) Alkaa varmaan olla helpompi erottaa!

-Pia

---------------------------------------------------------

Edit: 17.7. klo 9:30

Ajattelin laittaa lisäkuvat tähän samaan kirjoitukseen, kun vuodatus kert näyttää uusimman ensimmäisenä. Ei ole kiva katsoa työn edistymistä väärässä järjestyksessä. Tähän tulee siis nyt yksi kuva kun eilen jatkoin vielä parilla värillä..

1738777.jpg

No nyt näyttää jo paljon ympäripyöreämmältä.. ;)

-Pia

-------------------------------------------------------

Edit: 17.7. klo 10:51

Ja nyt sain taas ihanasti kolme väriä lisää. Siis tuo äskeinen kuvahan on eilisiä pistelyitä.. mutta tuon kuvan jälkeen tartuin Jälleen! neulaan ja lankaan. Ja nyt on siis kolme uutta väriä.. enää ei paljon puutukaan... Ja jos nyt ei ala jo näkyä tän arvotuksen ni vähäsen ihmettelen... No ei vaan.. Helppohan mun on sanoa kun mullahan on toi valmiin lopputuloksen kuva tossa paperilla... Tai ainakin se minkälainen siitä PITÄIS tulla... Hihii.. Tämmönen;

1738907.jpg

Muistakaa ihanat pallerot että vielä puuttuu neljä väriä.. jos en ihan kauheesti valehtele.. Mutta onhan tää nyt aika selvää pässinlihaa.. (- toi ei ollut vihje.. heh.)

-Pia