Tosiaan, kuten tuossa aikaisemmassa kortti kirjoituksessa kerroin niin Miian luona askarrellessa tein lauantaina (5.7.) kaksi Atc korttia ja kolmannen vielä sunnuntaina. Pitsi-aiheisia kortteja tein koska täällä Raumalla on Atc-harrastajien tapaaminen 26.7. Pitsiviikolla, joten vaihtoaihe on luonnollisesti Pitsi.

Toivon kovastikovasti että ehdin sinne, koska pitää lähteä Poriin koiranäyttelyyn sinä aamuna jo ennen kahdeksaa. Mutta onneksi tapaaminen on klo15 alkaen niin saatan saada jonkun arvion koirastani ennen tuota, ja jos ei niin sitten vaihdan näitä kortteja jossain muualla.

 

Atc-kortti nro 7. "Pitsi Ralli"

1712681.jpg

Ensimmäinen on tällanen vähän erikoistyyppinen mitä Pitsiin tulee. Ei ihan pitsimäisin kortti mitä ensin tulisi mieleen. Mutta siinä on pitsiä ja sen nimi on PitsiRalli niin mikäs siinä. Tämmönen humoristinen näkemys, mahtaako tätä kukaan ymmärtää?

 

Atc-kortti nro 8. "High as Balloon"

1712684.jpg

Sitten on tällanen PennyBlackin siili kortti. Muistaakseni laitoin tän nimeksi ton High as Balloon, jostain syystä. En oikeen tiedä millä perusteella näitä pitäs nimetä mutta mää nyt laitoin tommosen oudon.

 

Atc kortti nro 9. "lazy housewife?"

1712685.jpg

Tämmönen ehkä eniten tuon pitsiviikon teemaan sopiva kortti.. varmaan siksi että noi kaks muuta on niin värikkäitä ja tää on mustavalkoinen. Tekstissä muuten lukee "What do you think I do all day? Sit around the house?" Ja kuva on sellasesta atc-vihkosta jonka tilasin.. paperikierteestä.. tai finnstamperilta. Noloa mutta en muista kummasta, koska tilasin molemmista samaan aikaan paljon kaikkea, ja jos en kovasti valehtele niin niitä oli molemmissa myynnissä.

Nyt voisi vielä jonkun kortin ehtiä tehdä, jos vaikka ostaisin jotain erilaista pitsiä vielä. Ja sit pitää toivoa että ehdin siihen tapaamiseen.

-Pia