Menimme porukalla mökille vappua viettämään, Elmerillehän se oli aivan mahtavaa aikaa. Otus sai kuljeskella mökillä vapaana omaan tahtiin. Löysimme vanhan pallon puuvajan hyllyjen seasta ja Elmerille tuo sitten lopulta päätyi - tietenkin.

1625545.jpg

Ensin odotettaan kiltisti mökin verannalla että pallon saa leikkeihin. Joskus ei meinaa takapuoli yltää maahan asti kun Istumaan pyydetään.. mutta pikkuhiljaa se alkaa saavuttaa maata ja heti kun koira on istuma asennossa - pallon kohtalo on sinetöity.

1625546.jpg

Palloa kiikutettiin nurmikolle ja muutenkin pitkin mökin pihaa. Ensin sitä haisteltiin ja tutkittiin ja sitten alkoi retuutus. Eipä tiedä vaikka Elmeri olisi tahtonut esitellä pallolle koko mökkipihan parhaat loikoilupaikat ja muut.

1625548.jpg

Keinun ja ison kivenlohkareen vieressä ainakin on ollut kovin mukava makoilla päivisin auringon paisteessa. Hauska seurata mökillä ollessa kun Elmeri osaa niin normaalisti olla siellä vapaana. Ei ole kuin muutaman kerran rämpinyt metsän puolelta kun olen huudellut herran perään. :D

1625549.jpg

Elmerin leluilla on tapana kierähdellä karkuun jolloin Elmerin pitää syöksyä ne kiinni. Yleensä niiden karkureissut saavat alkunsa Elmerin hassusta tavasta tönäistä niitä aivan kuin ei itse huomaisikaan... Tässä taas eräs kerta kun pallo karkaa. Takana selvästikin useampi tunti pallottelua kun herra pysyy tukevasti makuu asennossa kaikesta huolimatta.

1625552.jpg

Elmeristä kehkeytyi tehokas tappaja, palloa piti työn tuoksinassa hiukan teippaillakin kun alkoi vanut pursua ulos. Huomatkaa tuo hullunkiilto Elmerin silmissä. Hullu Tappaja Monsteri!

1625553.jpg

Hmm.. Niin.. Välillä oli vähän kovempikin vauhti...njoo..

1625555.jpg

Tää on mun ihan suosikkini. Elmerillä on ihana saalistaja ilme. Ainakin siinä määrin mitä nyt koiralla on mahdollista olla ilmeitä. :D Tässä vaiheessa ei pallo näköjään ollutkaan vielä ihan niin rikki. Mutta kaikkihan me tiedämme miten tässä sitten kävi!

Hauska Vappu meillä oli, ja Elmerillä myös.

Tehtiin siellä vähän jotain töitäkin mutta ketä ne nyt kiinnostaa?

-Pia