Noniin. Siitä olenkin jo puhellut ja kertonut että olen osallistunut JouluYlläriVaihtoon. En vain ole saanut aikaiseksi kuvata ihania yllärilahjoja jotka sain pariltani Annalta. Lahjan piti siis olla itsetehty ja n.10€:n arvoinen, työtä tähän rahasummaan ei arvioitu - sillä se meni niinkuin yksiin työ työstä. materiaali kulut vain tuon 10euron sisällä. Itsehän tein muutaman korun. Yhdestä jo laitoinkin kuvan, toinen lahjan osa(koru setti) on vielä laittamatta blogiini esille.

Tässä siis kuvia siitä mitä itse sain.

Ihanaa ihanampi kauniin värinen Fifi huivi. Oranssi on yksi mun suurimmista suosikeista, varsinkin viime kesästä asti se on ollut ihan ehdoton ykkönen. Ah, tää huivi on JUST sellanen kun tykkään sika paljon.

1196857.jpg

toinen kuvakin vielä jossa näkyy ehkä kuvio hieman paremmin.. ja väri;

1196858.jpg

Anna oli laittanut pakettiin mukaan kaikkia kivoja ekstra ylläreitä. Mä olisin ollut tähän jo supertyytyväinen kun en kert osaa neuloa niin että voisin ees uneksia tekeväni tällasen hienouden. Mutta siis...

Talvisuklaata (josta ei ole paljon enää jäljellä, hih) Talvimauste saippua joka tuoksuu omituisen kiinnostavasti joillekin tunnistamattomille mausteille... Tosi jännittävä! Ja sitten, Anna tosiaan tiesi että tykkään helmistä. Kaksi pussia lasihelmiä, vihreä sekoitus ja tuollainen monivärisekoitus. Vihreään olen jo kynteni iskenyt ja niistä syntyi tuo keskellä näkyvä rannekoru. Ensimmäinen tuolla tekniikalla tekemäni.

1196859.jpg

Tarkempi kuva saippuasta ja suklaasta. ja pääsi nuo helmipussitkin taustalle.

1196860.jpg

1196862.jpg

Suuri kiitos vaihtoparilleni Annalle.

(niin ja tää on postia-kategoriassa koska paketti tosiaan tuli postitse...)