Koska kone on ollut sairaslomalla (viruksia ja vastaavia) en ole päässyt päivittämään blogia kuten edellisessä kirjoituksessa kerroinkin. Niin siitä johtuen kirjoitan nyt jälkikäteen jouluaiheiset jutut. Kuviakin kun on. Tämä kirjoitus koskee nyt Ihanaa Elmeriäni!

Elmeri oli ollut koko vuoden melko kiltti poika, ja joulupukki olikin päättänyt antaa karvakorvalle neljä lahjaa. Yhden se sai oltuaan kiltti Minulle, yhden koska oli ollut kiltti kultani Äidille (käytännössä siis anopilleni), yksi lahja tuli kultani Tädille kiltteilystä ja oli poika ollut myös minun äidille kiltti koska siitäkin hyvästä hän sai lahjan.

Mutta kuvia on nyt vain tästä Minulle kilttinä olemisesta ansaitusta lahjasta. Menee aika vaikeaselkoiseksi, eli sanotaan nyt silläkin uhalla että jonkun maailma romuttuu kuulessaan ettei joulupukki tuo kaikkia lahjoja, että tämä lahja oli siis minulta!

1181441.jpg

Ensin tietysti pakettia haisteltiin joulupukkia odoteltaessa - kaikki paketithan odottivat kuusen alla joulupukin tuloa. Sitten kun paketin sai itselleen, alkoi eriskummallinen kiertely ja haistelu... vähän uskallettiin hampaillakin koittaa..

1181443.jpg

Lopulta haju vei mennessään ja oli pakko käyttää voimakeinoja saadakseen selvää mikä tuo kiva haju oli....

1181444.jpg

"Oi mutta... Voi sentään.. Tämähän on ihana.. Vallan mahtava... Poron sääriluu! Nam! ompas kivan makuinen!" Elmeri jäi sitten nautiskelemaan uudenlaisesta tuttavuudestaan.