Edellis syksynä/talvena ostin tällaisen ristipistopakkauksen täkäläisestä pitsi yms. kaupasta ja ajattelin pistellä äidilleni syntymäpäivälahjan. Ostin kerralla kaksi samaan sarjaan kuuluvaa ja tämän sain pisteltyä sitten tosiaan tuohon syntymäpäivään mennessä. (korjaa nyt äiti taas jos muistan väärin.. kirjotinhan taulujen taa päivämäärät.)

Tässä siis tämä pieni taulu (korkeus jotain vajaa 10cm muistaakseni) jonka muistaisin Tammikuiseksi syntymäpäivälahjaksi pistelleeni:

568796.jpg

Laitanpa kuvan sitten myös siitä toisesta jonka tein sitten.. tuota.. se tais olla äitienpäivälahja. Koko oli vähän isompi kuin tässä jossa on tuoli ja kynttilälyhty. Niin tässä isommassa on siis kukkasia ja jonkinlainen kruunu (?) heh.

568795.jpg

Tässä vielä molemmat vieretysten niin näkyy tuo koko ero. Koko ero johtuu ainoastaan siitä että itse pistelin tuon ensimmäisen tuoli-aiheisen taulun hirmu pienillä pistoilla. Kangas oli siis tollasta laikukasta puuvilla kangasta, mielestäni. Mutta ei siis ainakaan perinteistä Aida-kangastakaan, eikä pellavaa.

568797.jpg