Innostuin tämän päivän aikana Tagittamaan tuolla postcrossin foorumilla postikortteja. Uskaltauduin sitten pariin sellaiseenkin kortti tagiin jossa aihe oli sellainen etten kovin nopeasti/helpoisti ainakaan löydä korttia. Siispä sakset ja aivot käteen ja askartelemaan:

593414.jpg

Tässä lukee että "Songs are Singers... ...Wings" ja aihe oli siis Natural Wings. Eli siipiä jotka eivät ole ihmisen rakentamat. Mielestäni ihan kivasti onnistui.

Kortin reuna on siis tuossa, jossa vaaleanpunainen laineileva reuna loppuu. Siinä on pohjalla oranssi pahvi, päälle liimattuna läpikuultavaa nuotti-paperia. Perhonen ja sudenkorennot on leimasimilla tehty mulperipaperille ja paperi liimattu nuottipaperiin.

  ____________________________________________________________

Toisessa Tagissa, johon päätin myös tehdä itse kortin, aiheena oli Fantasy. Eli Lohikäärmeitä, Velhoja, Peikkoja, Yksisarvisia, Pegasoksia ja.. Keijuja:

595727.jpg

Leimasin kuva mulperipaperilla, kuviopaperia kuviosaksilla leikattuna, kimalle liimaa ja koristenauha. Helppoa. Teksti on Wikipediasta sanalla Fairy. Nokkelaa eikö! :)