Jepjep.. Hauskinta on siis tehdä helppoja ja "lapsille" suunnattuja ristipistoja. Ne tulee ihanan nopeasti valmiiksi. Mullakin, kun näitä tein niin nopeiten valmistunut oli kahdessa illassa ja hitaimmin valmistunut varmaan viikossa, siis iltoina vain pistelin kun töissä kävin.

Innostuin näistä kivoista kuvista heti kun ne näin Käsityökorin etusivulla joskus viime joulun aikoihin. Niitä oli silloin neljä ja tilasin ne kaikki. (Myöhemmin huomasin sinne tulleen vielä muistaakseni kaksi samaan sarjaan sopivaa kuvaa)

Sain kaikki neljä pisteltyä silleen että ne oli Tammikuuksi valmiit, Äitillä on Tammikuussa synttärit. (Toi edellinen ristipistokirjotuksen synttäri-ristipisto oli siis -06 ja tää on nyt sit -07)

Ensin kuva jokaisesta erikseen ja sitten kaikista yhdessä. Kuvat otin jo kehystetystä työstä joten.....

589599.jpg

yllä: Tässä ensimmäisenä pistelemäni. Sen nimen muistaisin olleen Liam the Lion.

589604.jpg

yllä: Tässä on Dylan the Dog, nimistä en pistä päätäni pantiksi mutta aika hyvin uskoisin ne muistavani. Tän valmistumis järjestyksestä en ole ihan varma, tää oli joko toinen tai kolmas, mutta who cares anyway.

589601.jpg

yllä: Henry the Hippo on tämän kaverin kutsumanimi. Tästä tykkään jotenkin. Hauska vai mitä!?

589602.jpg

yllä: En erityisemmin ole kissojen ystävä, mutta jos mulla olisi kissa se olisi tämän värinen ja sen nimi olisi Casper the Cat. Itse tykkään että tämä taisi onnistua parhaiten.

alla: Ja lopuksi koko poppoo itse koristelemissani raameissa Äidin ja Isän seinällä. Hahaa.. Raamit eivät päässeet kuvaan. Uskokaa vaan.. Hienot on.. *hyräilyä ja pälyilyä*

568799.jpg

 

 

Tänään on isoveljeni Synttärit 23v. Onnea "paupau"!